28

МЕН

преди 3 години

Няма как да спазват правила, дисциплина! Никой не ги контролира, не ги наказва за нищо! . Дори и сега, когато е пълно с болни, те си живеят спокойно, събират се по кафетата, няма маски, няма нищо!А Кмета и РЗИ само се бият в гърдите, че била затворена махалата... Няма такова нещо-клошарите са по центъра, по Запад, навсякъде.... Ровят си хорицата и не им пука! Няма оправия с тях! Всичко им е разрешено! А ние ги издържаме-лежляците!

27

дано

преди 3 години

дано по-дълго са затворени! Ходят навсякъде, пипат всичко из целия град, плодове, стоки... Никаква култура

26

Анонимен

преди 3 години

"К,ва карантина, к,ъв коронавирус. Ние сме здрави и всичко е измишльотина. Никой не ни казва кои са болните. Как ще ме спират да не ходя до града, нямат това право, аз съм свободен човек"Браво на този човек. Доста е тъжно за констатация, но ромите ще излязат по-осъзнати от ***.

25

Ми здрави сте

преди 3 години

Всички го знаем, ама сте с ТЕЛК решения и на социал.Като сте здрави, хващайте мотиките. Или сте здрави, или по-болни от вас няма, според както ви изнася.

24

Анонимен

преди 3 години

Природата се усъвършенства и се поддържа в баланс чрез естествен подбор. За съжаление сега хуманизмът е на мода и не позволяваме на еволюцията да си върши работата и нарушаваме естествения баланс на природата. Оставете хората най-накрая на мира и който оцелее оцелее. С това, че постоянно помагаме на роми, африканци и индийци, Земята ще стане 20 милиарда и всички ще умрем от замърсяване и природни катаклизми.

23

пенсионер

преди 3 години

И жената на фелдшера от Шуменско беше ''здрава'',ама малко...почина!

22

Анонимен

преди 3 години

Само не казвайте "гетото", защото *** в Кюстендил живеят по добре от нас работещите българи. Нали не е тайна за никого, че масовата заплата в града е минималната! Скоро виждали ли сте слаб ***? Дебели са като бидони.

21

Христо Христов

преди 3 години

Къде са нпо-тата и адвокатите им да застанат редом с хорицата и да им защитават правата? Къде е събета на европа, къде е урсулата - този стожер на свободното движение по време на коронакриза?!

20

тошо

преди 3 години

До 28 дедо от село Абсолютно си прав ! Особено по селата се вижда ясно как българите се романизират ! Много от тях се събират и живеят с ромки и имат деца от тях !

19

Цоло

преди 3 години

Я да вземат да дезинфекцират махалата със Ци.клон Б, за всеки случай, че не се знае каква зараза може да пламне.

18

д-р Аксел Мунте

преди 3 години

От хилядолетия са така ! На тях все някой им е длъжен ! Те само птябва да ядат,....

17

Malian

преди 3 години

До гостИ аз.

16

Да,ромите са

преди 3 години

свободни хора.Свободни да се нанасят и строят гета където намерят за добре.Свободни да пълзят с каруците си,да хвърлят *** и носят зарази навсякъде.Свободни да влизат в чужда собственост и да отнасят каквото имхаресва.Свободни да нарушават морално-етичните норми на цивилизованиясвят,не ги и знаят,живеят в техния първобитно-общинен строй.Свободни дачакат на помощи и социална издръжка от тези,които тормозят.Да,многосвобода има при ромите,за много права претендират,а задължения?Е, стига.

15

Анонимен

преди 3 години

Да, вируса ще мине и ще замине, ама тия се размножават повече и от вируса и ще унищожат държавата! Ама политиците само гледат себе си, но не и бъдещето на държавата!

14

Анонимен

преди 3 години

Мале,мале след карантината в квартала рязко ще се увеличи раждаемостта там.

13

Анонимен

преди 3 години

По време на Извънредното идва един и ми вика - Да ти правим покрива? Да изкарам 5 лв.Казвам му миналата година го правихВече ме обраха по тая схема с майсторитеА той дай да ти боядиша друг цвятНе- Дай да сложа на вратата ти реклама?Не- Защо Нееее ?!Няма такава наглост

12

Анонимен

преди 3 години

Как може ние да имаме адресна регистрация а те не!Ние сме балами да плащаме сметки, такси и данъци.

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** - в Индия!

10

Анонимен

преди 3 години

Расисти и Дискриминация!?Защо не ги пускат в града!?Те как ще се изхранят ако не ходят да крадът данъкоплатците

9

фигаро

преди 3 години

Как ще ме спират да не ходя до града, нямат това право, аз съм свободен човек",