80

Отговор

преди 3 години

До Анонимен Умра в ПТП! Други въпроси?

79

Баи

преди 3 години

Оставиха ни на произвола на сьдбата - дано не умрът много бьлгари

78

До 84

преди 3 години

Как от какво е умрял 41 годишният, от старост разбира се, също като онези две жени на 36 години без съпътстващи заболявания...те също от старост умряха.

77

Анонимен

преди 3 години

До Петър"Всеки ден умират хора, но не от корона, а от старост и други болести"41 годишният от "Градина" от какво умря?

76

Анонимен

преди 3 години

Има едни махали, пълни с плъхове - оттам идва заразата ! Ликвидация ! НН

75

ЛЛ

преди 3 години

Критериите за починали от корона са твърде разтегливи. Ако се прави масово тестване - сигурно хиляди българи са преносители. В това число и хронично болните, които за жалост са на прага на смъртта. Не зная до колко е редно всички починали да ги пишат от корона.

74

123

преди 3 години

Всеки ден умират по няколко човека, не е добре тая работа. Преди умираха от време на време.

73

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че в цяла Европа случаите се увеличават, особено в Западна Европа.

72

Скарлет

преди 3 години

Всички эаболявания на горните дихателни пътища ги пишете К 19!!! Никой не може да направи и ДО СЕГА раэлика, дали хората умират эаради коронавируса или с коронавируса!!! Всичко е умопомрачаваща манипулация , Господ да ни е на помощ!!!

71

Анонимен

преди 3 години

До СтаматТи какво ще направиш доброволно и безплатно за Света бе ***?

70

Анонимен

преди 3 години

До СтаматСтамате, стани ДОБРОВОЛЕЦ.Навит ли си?Аман от тарикати, които искат да им се работи безплатно.Ти на кого си свършил безплатно нещо бе?

69

Киру-Шарнира

преди 3 години

Що ни занимавате с глупости. ГРОБ се тресе вие с някви простотии ни занимавате.

68

Анонимен

преди 3 години

Балгарийтъ беше убава страна ама ся с тос вироз са такоа у такоата.

67

Патриот

преди 3 години

До СтаматЗа какво да им ставам доброволец на Пирогов, там няма болни от корона, а от други болести. Вече ходих там и се убедих. Нищо няма, всичко е лъжа с този вирус.

66

Стамат

преди 3 години

Покажете на света, че COVID-19 е лъжа! Станете доброволец в Пирогов или ВМА. Начукайте го на системата за лъжите, с които ни баламосват, отвътре!

65

Петър

преди 3 години

Никой не е умрял от корона, спрерте с лъжите. Хората са починали от техните си болести. Всеки ден умират хора, но не от корона, а от старост и други болести. Трябва ли тези хора да ги пишете починали от корона?

64

Tцтц

преди 3 години

Този компромат е Божкова работа. Ама Борисов сам си е виновен. Знаеше ,че оня ще избяга и го остави. Божков така действа. Когато всичко започна беше наел хакери да прецакат сайта на Ефбет и затова все не работеше. Сега прави измислени снимки с пари в шкафчета. Той,че е давал подкупи на всички е ясно. И това,че си признава публично,че е подкупвал държавни служители,били те премиер и министри е подсъдно.

63

Мутрата

преди 3 години

не е десен политик. Както каза президентът П.Стоянов дясното беше удобно и той се настани. Да сте виждали Мутра с ценности? Мене Мене Мене На Менееееее АЗ АЗ Аз , не пиша глупости , личните местоимения бяха обект на анализ в брой на l'europeo. Това е болен човек ,жаден за власт , той се опиянява и е доказано ***! Протести пред прокуратурата! Ок! но изпълнителна и съдебна власт са едно. Гешев е роб на Боко , няма правосъдие , няма икономика има ЕДНО ЗЛОВЕЩО И НЕБЛАГОДАРНО АЗ!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До PfИ аз не съм виждал кашлящи от няколко месеца. Сигурно се крият вкъщи.

61

Анонимен

преди 3 години

До маскатаИнформацията за заболяванията се взема от предишните му посещения в болница. С една дума не се търсят тепърва заболяванията на човека. Ако не си е правил профилактични изследвание не се знае какво му е било здравословното състояние до момента.