12

Iss

преди 3 години

Обвинен или осъден последни?

11

Анонимен

преди 3 години

В САЩ се състезават стрелци и бегачи.На старта застават един бял стрелец и един черен бегач и съдията дава старт на състезанието.Това е състезанието в САЩ.Дали е правилно и справедливо?

10

Анонимен

преди 3 години

Белите не могат да бягат и да скачат.

9

Анонимен

преди 3 години

Избягал е, за да не го хванат и задушат на земята.

8

Анонимен

преди 3 години

Цивилизационни различия - това е причината за нееднаквия начин на реагиране.Едните рушат държавата, която хрантути даром над 80% от тях и децата им.Други се опитват цивилизовано и справедливо да отсъдят по отношение на онези, които рискуват здравето и живота си, за да защитят градивните граждани от всевъзможни посегателства.Повечето посегателства идват от средите на тези, които днес са обявени за "жертви".И какво се получава?В предизборната надпревара се правят мили очи на беснеещи л.ум.пени

7

НЕ Е СПРАВЕДЛИВО !!!

преди 3 години

И в двата случая полицаите са си вършили работата.Който оспорва това, да иде сам да се разправя с дрогирани и пийнали афроамериканци, които се съпротивляват при задържане. Но да има предвид,че там социалните помощи са стабилни и дори прошляцитеса добре охранени и яки.Първо да се поинтересуват от физическите габарити на пострадалите,после да съдят полицаите!

6

Анонимен

преди 3 години

В САЩ вече когато те назначат за полицай , заедно с униформата ще получаваш и затворнически дрехи . Само мазохисти биха останали на такава работа . Или наивни идеалисти. Което и обяснява защо все още не са напуснали .

5

Лабут

преди 3 години

Много лесно раздавате присъди тука, ама като ви изритат няколко пъти в полицията квичите като кучета!

4

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н.Много лесно застрелвате хора бе мишо.ци!Това означава, че всеки малко пийнал или бягащ човек трябва да бъде убит!Да е въоръжен и агресивен е друго....

3

Анонимен

преди 3 години

Официално вече в САЩ са над закона.

2

Сат Н.

преди 3 години

Полицаят е длъжен да застреля всеки, който проявява агресия и бяга от арест.

1

Мисирчак Днешен

преди 3 години

Между повдигнати обвинения и осъждане има голяма разлика....Знам че сте в шок още от вчера,ама това не ви задължава да пишете глупости!