8

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Какво беше това Бсп , че нещо не си спомням ?

7

Анонимен

преди 4 години

Добро утро БСП, това е тематика която партията им проспа като опозиция, Герб имат организациони способност но екологията не е приоритетите им и реагират само на пожарите, БСП Можеха именно в това отношение да демонстрират, че са по добри организатори като втора партия, избиратели да видят, че са партия с организациони способности а не копроматна партия.

6

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 4 години

Искам истината, как К. ИМПЕКСОВА си приватизира с Техноимпекс и имот в Хараре/Зимбабве? Как по времето на Станишев, се изнесоха 55-60 млрд.евро и се спряха евро субсидиите за Б-Я, поради корупция? Как евродепутатите от БКП/БСП, захранват Позитано 20, с европейски пари? Как Милен Велчев и брат му, от пита, станаха милионери? К. ИМПЕКСОВА да спре да манипулира и лъже. Наглост е тази да изисква, а да прикрива собствените си корупционни и задкулисни игри. Полудяха, че не могат да разграбват хазната!

5

ИСТИНАТА

преди 4 години

Аз също искам, К. ИМПЕКСОВА и Р. ГЕЧЕВ да кажат истината за разграбването, приватизацията, ограбените спестявания и пенсионният фонд, над 200 млрд. $. Как създадоха олигарсите и доносниците от ДС, които за 1 нощ, се събудиха милионери? Стига да размахвали пръст от трибуната на НС. Мястото им е в затвора, за фалита на д-вата!

4

Willi

преди 4 години

Точно вие не може да искате нищо, защото заради вас сме изостанали десетки години в сравнение с другите европейски държави!!!На БСПарите мястото им е до ЧАУШЕСКУ и жена му!!!!

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЦвете ли?

2

Анонимен

преди 4 години

Ох като се сетя за тройната коалиция и после при Станишко как бетонираха всичко, сега е направо цвете.

1

Анонимен

преди 4 години

Ама те повече от половината шашкънии с унищожаването на природата са от БКП-тата. Нали с тези пари поддържат сегашната БСП! Като погледне човек кои са сегашните властимащи - всичките са от средите на БКП-то! И на активните "борци" от едно време.Още помним ...