127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134"Нямам обяснение"Аз имам. Хората са прости, но обвиняват за това управляващите.

126

Анонимен

преди 3 години

Спрете да обвинявате само управлението. Да и то има голяма роля. Но вижте, отидете в малките градове и села и ще видите "лимонада" с 10Ета за 1лв, почти колкото водата. И се купуват много. Толкова от храните там пълни, пълни с химикали, се консумират постоянно. Нямам обяснение...

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 132Явно не можеш да четеш. Мрем все по-късно.

124

Анонимен

преди 3 години

Живеем в рая, всичко е розово, управлява ни мъдрия и добър царя Тиква, пък мрем рано, как така?

123

Анонимен

преди 3 години

Абе, нали в България става все по-зле, как така продължителността расте?:)))))))

122

Скоти Пипан

преди 3 години

бобича затова си е пратил семейството в Барцилона, не го гледайте, че изглежда т ъп

121

Дааа...

преди 3 години

Значи да си купя испанска кола...но да не си вземам испанска жена...;-)

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131Тия са най-дъртите комита над 75 години. Сега наближават набори около 60-та, които на практика се скапаха от работа през последните 30 години. Така че, не с тия обобщения. Всеки го очаква това.

119

Зозо

преди 3 години

"нашите пенсионери не знаят какво е работа"да добре, язовирите дето пиеш вода са ги построили Соломон Паси и Дариткова :) :) :)

118

Тонката

преди 3 години

"някой ще държи кюлчета и пачки в някакво шкафче"той и ония с коката в гардероба в Студенстки град си мислеше така, ама изгърме :)))) никога не подценявайте глу постта на един гербераст :))))

117

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаТрябва да си брутално глупав каквито сте болшинството от електората на БСП за да повярваш, че някой ще държи кюлчета и пачки в някакво шкафче пъки да стои така отворено.Бари Сийл не ги е правил тези работи.

116

Анонимен

преди 3 години

До ааАми мен ако питаш точно нашите пенсионери не знаят какво е работа, пък и пенсии взимат.Клатили са си краката цял живот ей!Всеки дъртак може да ви разказва как са спали по време на нощни смени а на редовните след обяд са пили ракия.

115

Тонката

преди 3 години

важното е Кралят Слънце да е жив да си пуши пурите и да кърти блажено голичък зо пачки и кюлчета :))))) за хората няма по-голяма радост от това :)))) ум ират с усмивка на уста

114

Анонимен

преди 3 години

В повечето страни няма такова понятие пълна пенсия, 40 години и пр. Работил си колкото си работил, примерно 27 години, получаваш си определен коефициент за годините и ти кредитират пенсията. И пак е в пъти по-голяма от така наречената "пълна пенсия" в БГ. Ама дъртаците не си знаят силата, защото поне една трета от гласовете идват от тях. Заспали овце.Това в България е остатък от комунизма.

113

Анонимен

преди 3 години

Първата дума която научаваш в Испания е manana,защото тук всичко е утре,не днес😊

112

АНТИ

преди 3 години

Испанци си карат сладка Сиеста,а *** мизерства,с пенсия - двеста !

111

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, много сте смешни тия анти Герп, колко стотинки ви дадоха да пишете пак глупости???? То в статията си пише за последните 10г., възрастта в българия се е вдигнала с 3г. А при любимия ви бай Тошо разликата между нас и другите развити държави е още по голяма. Сменете тактиката хората не са вече толкова глупави и могат да осмислят нещата, как хем се вдига възрастта, хем е лошо?? Като си тръгнал от ниско ниво трудно се стига връх, ама то си личи и по ваще знания. Пишете си няма да прокопсате.

110

глас от тъдява

преди 3 години

Хич не се учудвам , че испанците са на първо място в ЕС и на второ в света. Всички казват че от чужд език първо се научават цинизмите, само в Испания първото което научаваш е Tranquilo , sin prisa.

109

Анонимен

преди 3 години

защото ни управлява герп

108

Анонимен

преди 3 години

ЕДНИ И СЪЩИ МАНДЖИ ПРИТОПЛЯТЕ, 0 ИНФОРМИРАНОСТ! А ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ ГИ НЯМАТЕ!