115

ира маркова

преди 3 години

анонимните алкохолици

114

Анонимен

преди 3 години

Артисти или актъори ??? Има разлика мисля.Артиста и да е гладен ,беден, не се оплаква иот никой , нищо не иска ,всичко сам прави и с малко в името на изкуството (от англ. ез -art).Актъора е подмолен ,винаги се преструва на някой в дадената ситуация за да изкара дивидент (от англ . ез act- преструвам се) ! Артисти или актьори ли са ? А май щом разчитат на държавна социалка са прости шведи .

113

Елате

преди 3 години

Пред парламента Бум БумНека вдигнем малко шуум

112

Тодор Колев

преди 3 години

"Как да обясниш нещо на някой с който ви делят няколко вагона книги." Или няколко задигнати милиона бих добавил.

111

Анонимен

преди 3 години

Абсурд!Артистите вода не пият.

110

Анонимен

преди 3 години

"...които декларират доход под 1000 лв месечно за 2019 година"Минималната заплата за 2019 г беше 560 лв.По тая логика всички, работили за минимална заплата, би следвало да получат помощ, защото са с доход под 1000 лв.При това някои с такива доходи са работили тежък физически труд. Защо за тях примерно няма помощ?

109

Вероятности България

преди 3 години

По-скоро теле да суче от бик, отколкото народ да види от политик.

108

Търтей, сър!

преди 3 години

Независими търтей ... зависими от държавни помощи .

107

Саксофонов

преди 3 години

То пък едни артисти. Цяла нощ са пили вино и ракия, сега изтрезняват с вода.

106

Терсенето

преди 3 години

Аксел Роузис що не го подпомага никой ?

105

Поздрав

преди 3 години

сутрин водата е най-сладка по меани одиш колъо руйно вино пиееш дома рано не си одиш да спиеш

104

Анонимен

преди 3 години

а аз чета аутисти и се чудя

103

ШибиРиби

преди 3 години

Да дойдат да ми пият от рунтавия чучур

102

Мисля си:

преди 3 години

Разбирате ли културата и какво се почита е важното, не толкова дали е обидил изкуството, което нашата страна ще се окаже, че е можело да бъде много печеливш отрасъл в съвременните дигитални изкуства! Та каква ви е културата - аз издигам в култ щанга в главата на простака с чиято глупост той опростачи цяла нация. И нали на неговата простотия за назидание отговарям с тежка фрактура по главата. Вие разбирате ли, че докато това не го направите тук ще е Земя без въздух. Клин, клин избива!!!!

101

Мисля си:

преди 3 години

Че не студена вода трябва да пиете, а да хващате по едно дръво и къде намерите Гайдата, Гайдарски - нанесете му тежката мозъчна травма дето я пропуснах преди време, че имам още свет неща на главата си!!! Без образован и естетизиран народ - няма държава, няма изкуство, няма пари има роби! И единственият дето тогава с неистови усилия и с много убеждаване дето направи нещо бях аз! И разберете, че максимата да пожертваш първо изкуството при криза абсолютно е катастрофа. Те преди това го направиха

100

Анонимен

преди 3 години

Клошари с айфони.

99

Мисля си:

преди 3 години

Че със САЩоамериканци дето принципно много уважават изкуството като цяло някак си ми се струва, че много хора ме подигравахте, когато скачах и отмених по лисичия начин наредбата на Симовия Гайдарски за изкуствата като "Ниска относителна трудност" - 12 години в училище и те са научили едно нещо - Изкуството е неважно! Интересно ми е: Защо вие не скачахте тогава! Аз скачах и успях и после си изпатих! Защото ето защо не се цени вашият и респективно моят труд. С тоя темп на отмяна на глупости....

98

Питам

преди 3 години

Пена комшийката е журналистката и артиската на село ,три месеца се кри и пази да не хване вируса ,а сега помощ ли да събираме и за нея ?

97

Анонимен

преди 3 години

Това всъщност си е реване под моя прозорец, просто министерството се явява посредник. С коя наглост хора, които не могат да се самоиздържат отиват и заявяват, че са по-специални от другите и настояват да бъдат издържани с МОИТЕ данъци?

96

Шоп

преди 3 години

Защо трябва да се третират специално? Нали си има помощи за безработница или социална слабост!? Май по комунистически се опитвате да ги купите, че да ви се подмазват в изкуството си.Ай сиктир!