123

Анонимен

преди 4 години

Ами ако Цветанов е прав. Ние нищо не знаем от кухнята, но виждаме подмазвачите как величаят Бойко и са му бариера да научи за реалните проблеми на хората. Защо са активирани троловете да плюват по Цветанов сега масово, страх май има от истината

122

тв шоу

преди 4 години

Ех колко Барековци ще има на изборите, а? Като никога до сега, луда работа.После ще почнат коалицийки и далаверски да спретват.. нищо ново. Тази песен 30 години я слушам. Изтърка се тази лента вече. Дайте нещо ново за сеир да гледаме. Този парламент стана ситком, като дрързост и красота. Не му броим сериите на този серял вече. Сега идва 31 сезон

121

Иван

преди 4 години

Четох изявлението му до половината... мерзък човек бих казал! Отричаш се от това което те направи известен и богат за да създадеш своя партия която би ти дала възможност да живееш на гърба на българския данъкоплатец.

120

Анонимен

преди 4 години

Няма по-смешни хора от политиците!

119

Tawq

преди 4 години

Не се отрече, по - скоро те го изритаха като мръсно коте ....... *** му с ***.

118

непикай срещу вятъра

преди 4 години

Кога яде кифтетата мълча...а сега плюеш в извора на БЕЛОНОГАТА!!!

117

Анонимен

преди 4 години

Страхът от завръщането на старите десни партии в управлението активира действията на кукловодите. Паявиха се съвсем нови леви клонинги на БКП, Българско лято на Васил Божков, Българско Куку на Слави Трифонов и Български тюрлюгювеч на Цветан Цветанов. Кой е следващият?

116

другарска ЖАЛЕЙКА

преди 4 години

На кой ни оставяш бре Цветанчоооо...Спри не си отивай ще ни бъде тъжнооо...Ще ни бъде тъжно без твоите апартаменчетааа...Не не си отивай,днес ще ти направим най страшното си признание....Под мостовете не шумят реки,когати ти не си до нас,пристанищата са пустинно тихи когато теб те няма...Не не си отивай,ще ни бъде тъжно,без твоите физкултурни номерца....и т.н.-"МОМЧЕТО СИ ОТИВА"-нов български игрален филм-2 серия,цветно,широкоекранно със субтитри идващи отвъд ОКЕАНА!!!!.

115

Анонимен

преди 4 години

Ах, разплаках се.

114

ГЕРБ-жестоко...

преди 4 години

Сега остава да ни върне и часовниците и ще ни разкаже играта...

113

анаЛизатор

преди 4 години

И сега като се отрича от ГЕРБ Цветанов ще създаде нова административна единица наречена БКП-3 под строгия поглед на чичаците от САЩ и с благословията на Гласът на Америка...Честито на пИИИчелившите-НОВ ПРОЕКТ се пръква на хоризонта!

112

Grom

преди 4 години

Просълзих се... :DНаправо не знам как сме живяли в БГ преди да се появиш ти и усилията ти да създадеш тази грабителска партия, самоизолирала се в собствената си каста...

111

Господин апартаменто

преди 4 години

Честито за ГЕРБ. Спонтанно се отърва от един компрометиран тип. Лакомията му беше толкова голяма. Слугуваше и се Нагаждаше години наред, за да се облагодетелства и замогне с власт и пари. Черешката на тортата беше манията за апартаменти, която му изяде главата.

110

Херо МустафЪ

преди 4 години

Евала Цветанчооо...така те искам!Отричане му е майкатЪ!!!И я се отрекох от Кюрдистан ,а *** на сегинкЪ съм посланик и рупам морковчетата на чИчЕ САМ!!!!

109

Ахтунг-Ахтунг

преди 4 години

Видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крак..............

108

Я

преди 4 години

Не съм член или симпатизант на ГЕРБ но наблюдавайки процесите в Бг сега си давам сметка, че тоя човек изгради цялата структура на ГЕРБ по места. Физкултурник бил... но БСП ако имаха един като него щяха да са несменяеми от демократичните промени до днес.

107

Позната картинка

преди 4 години

До Христо Христов-114....вербуват???Ти вееерваш ли си????И то гладните индеанци???Ония от "Козяк" бая ще се озорят с новите вербовки!!!!Нима мислиш ,че до сега 30 години братята хамериканци не са ръсили пари ей така за вербовки ....не ставай смешен!!!!

106

Дон Кихот

преди 4 години

Свободата Санчо/пардон/Цветанчо е на върха на копието!!!

105

Браво

преди 4 години

Нивото на интелигентност на Герб се увеличи!

104

Позната картинка

преди 4 години

На хоризонтЪ се пръква нов ВОЖД без индианци....