5

Анонимен

преди 3 години

До avarausЩом си загубил(а) работата си преди 3 месеца, значи си имал(а) работа в последните 6 месеца. Тоест имаш право на такъв кредит.

4

Икономист

преди 3 години

Ами, че тя работата на банките е да дават кредити. При отрицателните лихви на ЕЦБ е съвсем нормално, кредитните институции да предлагат безлихвени заеми. Никой не иска левовете, просто защото в България има валутен борд, според курса на който евно евро се обменя за 1 лев и 956 или 957 стотинки. Честито на БНБ-то и нейния гуверньор !

3

Ковид кредит

преди 3 години

Логиката на това "нещо" е да се тормозят хората и да им е гадно, но иначе за колекторски фирми, за закъсали частни банки и наши хора "бизнесмени" пари има предостатъчно (от вашите данъци).

2

avaraus

преди 3 години

Аз не мога да разбера идиотщината на това безумие.Значи право на безлихвен заем имат хората на трудов договор,тоест,тези, които в момента работят,а аз, който преди три месеца останах без работа заради тази простотия,наречена коронавирус не мога да кандидатствам за такъв кредит.Айде кажете ми каква е логиката на това нещо?;

1

Анонимен

преди 3 години

публикуваха снимки на голият спящ борисов с пачки и кюлчета злато в къщата му.потвърдиха се някои от серийните номера на банкнотитеза сравнение бяха пуснати и снимки от негово интервю когато беше поканил репортери у тях.