15

Анонимен

преди 3 години

Нашия град беше сред първите с вируса, но много време няма новозарсзени. Да се маха вече този вирус.

14

Гледай и се учи!

преди 3 години

Ето така се бори ковида. НЕ С ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И "ОТПУСКАНЕ" НА ПРЕДПАЗНИТЕ МЕРКИ. Който няма мозък в главата дава пресконфиренции, брифинги, разадава акъл и се пъчи пред услужливи журналисти. Ама били 105, 125 и т.н. нови случая - голяма работа, "клъстъри" били, майната им на клъстърите - марш по хотелите на родното ***.

13

До 13

преди 3 години

Всеки си има глава на раменете. Безспорно ше има покачване на заразените от туристите ни в Гърция. Тяхна си работа. Ама после аз няма да излизам да ръкопляскам на терасата.

12

До ужас

преди 3 години

Сега започва всичко. Само наблюдавай две седмици след като се върнат тия всичките от Гърция . Ако допуснем че 70% от почиващите са От София област а останалите от Пловдив и Благоевградско то след 3-4 седмици ще имаме т.н нов клъстер( хубава бг дума) в тези области. Ще имаме не по 112 а по 312 на ден болни. После, криза имало, бълагарина обеднял заради вируса. Гледай опашките на Кулата.

11

Я

преди 3 години

Абе всичко ви е фалшиво на вас. Баси и конспираторите. Станахме като в приказката за лъжливото овчарче. Не вярваме... ама после ще се окаже вярно. Дано тия дето мислят че всичко е fake не се разболеят. После ще има да обясняват колко е страшен вируса. О, да забравих, всички млади са напълно здрави и без придружаващи заболявания. Обзалагам се, че ако 1000 млади човека между 25-40 години отидат да си измерят кръвната захар и холестерола от тях поне 30% ще са диабетици. Ама *** е здрав, жули рак

10

Анонимен

преди 3 години

В Пекин: Над 1200 полета отменени, училищата отново затворени----------Пак ли, бе?Бах тез Китайски Пазари!!!!Те напрау Биолаборатории, бе!!!Тц,тц,тц.....

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8За да не дойдат мръсните капиталисти и да крадат.

8

Аз

преди 3 години

Тази лъжа с ковид е много добре организирана. Фалшиви тестове, корумпирани лекари и фалшиви корумпирани пациенти.

7

Анонимен

преди 3 години

забелязвате ли как са зарешетени първият и вторият етаж на сградите? Всички жилиищни квартали в Китай са така. Защо ли?

6

Терсенето

преди 3 години

До АнонименКитайците са милиард. 4000 годишна цивилизация измислила стоманата, какво ти дължат на тебе?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1На къмпинг Градина животът си тече.Ама дано не ти се наложи да ходиш до НОИ, че майе затворено.

4

Анонимен

преди 3 години

Китайците си мълчаха за вируса,не ни предупредиха,че е много заразен,и кофти,и сега им се връща като бумеранг. Ако не беше тяхната практика да крият всичко,за да не се разчуе и да им удари и без това смешния имидж, и те,и ние вече да сме забравили за вируса. Трябва разследване и да изплатят щетите на всички държави и хора,които нанесоха.

3

Анонимен

преди 3 години

Терор нонстоп.

2

Ужас

преди 3 години

***!!! Това дали е вярно? За 30 човека? И 300 да са, малко ми е странно, как реагират там и как в Европа. У нас се очакват 20 000 на мач уикенда в София, нищо, че всеки ден има по 20-30 в града и рекрдно намерени нови заразени в държавата. На запад мачовете са без никаква публика. А отворихме и дискотеките. Чакаме туристи от държави с доста заразени. Нещо не ми се връзват нещата...

1

Анонимен

преди 3 години

Ами, докато не се намери лекарство срещу вируса, това ще е ежедневната картинка. Мен лично ме интересува какво ще стане в къмпинг Градина, защото кой го знае този чиляк /лека ми пръст/ къде е обикалял, хапвал, пийвал и така нататък.