24

Стамат

преди 3 години

Колко *** трябва да си да знаеш, че имаш влязло в сила наказателно постановление, да тръгнеш да напускаш страната и да се оплакваш, че са ти отнели книжката. Честно, колко? А тази само налива вода в мелницата на състезателите по пътя, които ги глобяват за 1000 лева само между София и Пловдив...

23

Анонимен

преди 3 години

Държавата всячески се опитва да спре хорота /БГ/ да почиват идвън страната си, плашейки ги с глоби и прочие. Но неуспешно ... Вижте ми драги управници, хрантутници и тем подобни далавераджий - няма да Ви почиваме на хотелите, бетоните и смрадта. В свободна страна жевеем, няма сила която да ни накара да почиваме там където на вас ви се иска - няма, нито се е родил човекът който ще ни заповядва. Изгонихте си народа - браво ...

22

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПЧе лошо ли е да въведат открит лист като по тошово време? Хаха! Да те видя как ще ходиш в Гърция на море? Нали бяхме обедняли и трябваше държавата да ни подпомага, че гладуваме? Ще отнесеме КПП-та на границата! Такава вълна от гладни, изтормозени българи от управлението и неадекватните мерки на ГЕРБ налази гръцките плажове! Мани, мани! Хаха!

21

Анонимен

преди 3 години

До До 5 и 6За да не си получиш фиша, явно се криеш. Ами като те намерят ти го връчват. Какво е това 168 неплатени фиша от един индивид? Не знаел! Да бе! След като са го ЗАСЕКЛИ толкова пъти в нарушение. Това означава, че за този Закон за движение по пътищата не съществува! А като не си написал правилно платежното за плащане на санкцията, в ПРАВОТО има принцип. Който плащаш лошо, плаща два пъти. Та хайде научете правото и тогава коментирайте.

20

БКП

преди 3 години

Не слушайте Байгънов! Наели са го от ГЕРБ да прекара бабушкела, да не се пази и да измре, за да няма кой да гласува после за БКП-то. Още повече, че му орязаха източниците на пари от наркоразпространение, проституция и т.н. И Какак *** я прецакаха нейните си... И те така те! Таковало си е онаковото!

19

Активист на БСП

преди 3 години

Скоро Шайката ГЕРБ ще иска и открит лист на границите!

18

Картофчо

преди 3 години

Абе и госпожа Омбудсмана не разбра ли, че ако пътуваш с автобус и не си шофьор на автобуса, няма проблем да излезеш и с неплатена глоба! Никой няма да те спре! Виж ако си шофьора на автобуса - тогава е проблем! Евентуално може да ти поискат шофьорската книжка, за да ти я вземат, ама като не е в тебе, и това не могат да направят!

17

Анонимен

преди 3 години

До ДО 5 13Алоооо, пий водката с мезе, че си се одзверил вече! Писах, че може да се пътува и с автобус като ти вземат книжката! Не, че няма справедливо да ти я приберат за неплатени глоби!!! Ако не бяха герберите, колко време щеше да се дондуркаш до Бургас или до Кулата? Не бързай с "вълните" и каналите! Те са пуснати ноември 2006-та! Та иде реч за Тройната!

16

Анонимен

преди 3 години

Не пишете дивотии, за да не ви коментират неприлично. Логично е...

15

...

преди 3 години

Тая девойка ли ще им плаща глобите? За един прЕАтел питам

14

Анонимен

преди 3 години

Тази за интересите на държавата ли работи или за плащащите рушвети на катаджиите та не иска да ги ловят поне на границата?

13

Анонимен

преди 3 години

Из либерастко-комунистическата библия - вие имате само права и никаква задължения, само балъците които ние либерстките шамани посочим с пръст имат задължения.

12

Анонимен

преди 3 години

Такова правило има в редица страни, в това число Гърция, но тук в либерасткия рай правила няма, единствено хаос и беззаконие, защото така ни харесва очевадно. Всички много реват, но когато някой настъпи тяхната далаверка, се започва голямото реване - не е важно как трябва да е, важното е аз да си правя каквото си искам, ей тази простотия буквално ни убива.

11

Анонимен

преди 3 години

Гербавите престъпници се изплюха върху правото!И не само върху него...

10

Анонимен

преди 3 години

Според тази руса карикатура излиза, че е противоконституционно да се държат осъдени престъпници в затвора.

9

Анонимен

преди 3 години

Никой да не спира гласоподавателите на БКП! Какво имате против хората! Не си били платили глобите! И какво от това - те са социално слаби и се надяват да изтече сроай Тошо бепшка и да не платят нищо! И при бай Тошо беше така - активните не плащаха, а правеха простотии! Що да не е и сега така?

8

До 5 и 6

преди 3 години

А къде остана правото да обжалваш,ако научиш за глобата на границата?Несъмнено всеки трябва да си понесе наказанието за нарушение,но си има законен ред за това...Ако не си съгласен с нарушението,ще се върнеш ли от път,за да го обжалваш,или ще платиш и ще продължиш?А какво се случва с платените,но неотразени като такива глоби(примери има предостатъчно)?Или важното е да се събират пари,правата и законите кучета ги яли...

7

Анонимен

преди 3 години

В сайта на МВР има страница на която може да си проверите от мобилния телефон имате ли глоби и да си ги платите там онлайн с кредитна или дебитна карта. За по-глу.павичките е осигурен и ПОС терминал на границата. Не се правете на ударени господа тарикати.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами тя конституцията не е нарушена. Могат когато си искат да излязат от страната пеша на колело или с обществения транспорт. Никой не ги спира.

5

Чужденец

преди 3 години

Какво пречи да си плати глобата на границата? Щом има пари да пътува, значи има пари и да си плати масрафа.Само така и Ковачева а си гледа работата.