30

Анонимен

преди 3 години

До 33 пияница мистикЧак сега ли разбра !

29

Анонимен

преди 3 години

До реални случаи 27Така правят, защото това генерира трафик. Конвенционалните данни не са интересни за масовката и журналистите ще останат без работа.

28

Анонимен

преди 3 години

белия му дроб е унищожен напълно от несъщестуващ вирус

27

мда

преди 3 години

До реални случаичесто срещаното не е сензация и не се говори за него, съответно бива подметено под килима и хората си мислят за него че то е изключението,така работи съвременната манипулативна машинабъдете здрави

26

реални случаи

преди 3 години

това са реалнин случаи, но ще ви кажа как работят западните медии а и ние сме усвоили от тях много приоми, те се интересуват от сензацията, те изравят нетипични неща нещо което е много много рядко и го представят като популярно кято нещо често. това граничи с лъжа но понеже няма фактически изменение на истината не се наказва, вличнието му се оставя на разнирането на четящите, т.е. внушава се нещо и се оставя на нас да му се вържем. а истината е това което е най-често срещаното 80-90% и повече

25

Анонимен

преди 3 години

До Асен"Умряли са няколко хиляди млади хора в цял свят"Нищо работа - се едно 10 самолета се разбили за 3 месеца. Неа ко да се коркаме.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо в Белорусия няма епидемия?"Щото крият.

23

Анонимен

преди 3 години

Най новите *** по форумите дето ги пуснаха в последните няколко дни, не знам дали са завършили Фермата за ***, но са хем неграмотни, хем прости. Нямат никаква обща култура. Не можете да ги видите под други статии или в други форуми освен за ковида.

22

Хмммм

преди 3 години

Титаник потъва - има се предвид кабинета на Сакскобурготски и самият Сакскобурготски и докато корабът потъва малко по малко оркестърът продължава да свири музиката си! Последният нацистки титан е на път да падне и неговото потъване и разцепване някой ще приемат като трагедия, други като най-радостната новина на 21 век! Да си знаеш Симо! A vs S2S

21

Анонимен

преди 3 години

До Бау *** си ти

20

Анонимен

преди 3 години

До Бау "Мноооо смели и отворени докато не ги сполети"

19

Анонимен

преди 3 години

На никого и на нищо не вярвам. Не казвам, че не е верно. Просто аз не вярвам. Особенно пък на медиите, особено западните, ай си.

18

Анонимен

преди 3 години

До NzzНе си прекъсвай молитвите с ИНЕТа! Да те поживи Аллах!

17

Nzz

преди 3 години

Само молитва към Бога! Нищо други няма да помогне! Който се обърне, обърне, другото ср коси!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен16Евалла пич! Вирусе нема! Боже, дека такива умни ора като тебе и мене! Шъ одим с тиа парцале на носо, оти некой така сака! Браву пич! Те така требва!И да закараш майкя си и баба си у Пирогоф, та да видат сички, дека шъ оживеат. Па ако не оживеът - че им изпушиш апартаментете!

15

Анонимен

преди 3 години

Да да направо се възстановяват по една година!! Спрете да пишете глупостите за този грип и помогнете на хората и на икономиката да се възстановят след този цирк

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Така си мислиш. Само дето може да имаш достъп до по-скъпи медицински грижи, но това не значи, че възстановяването ти е гарантирано.

13

Асен

преди 3 години

"Много млади хора" = 1 случай в цял свят, или може би 10 или 100, това не е много, нали се сещате, че човешкото тяло може да реагира по различен начин на различни заболявания. 100 такива случая от минимум няколко милиона доказани възстановени и вероятно десетки милиони не изследвани е глупаво да се нарича много млади хора. Много щеше да е 5 или 10% а не единични бройки, извадени от контекства, стига с това. Умряли са няколко хиляди млади хора в цял свят от кой знае колко милиона заразени.

12

Анонимен

преди 3 години

До 12:А не дай-боже да се възстановяваш в САЩ.Може да намериш статията за онзи пенсионер в САЩ, който е получил сметка от над 1млн долара за едномесечен престой в болницата.

11

Анонимен

преди 3 години

Не дай си боже да се ночжи да се възстановяваш 6 месеца у нас. Ако не си уволнен или съкратен без борса и от НОИ ще ти спрат болничния, точно когато имаш най-голяма нужда от средства и ще те размотават по ЛКК комисии, случайно да не лъжеш.