10

Пешо

преди 3 години

До АнонименПраБаба ми е забременяла на 12 , имала е 12 деца, някой са починали други оцелели , ами да я бяха съдили , са това за помощите нещо малко не си го разбрал колега , все пак в закона пише Български гражданин , ами как ли би обяснил на праБаба да не прави деца , заради криворазбраната ти идеология че няма как да ги гледа . Всичко опира до въпрос на избор относно на каква възраст някой иска да е майка или татко, това няма нищо общо с педофилията , а помощите съвсем

9

Тафров Пендолфинито

преди 3 години

На Яворчо гологлавия фейкновините...

8

Леле

преди 3 години

Задължително трябва да има публичен регистър на педофилите... такива болни същества, след излежаване на присъдата после често се опитват да работят в училища, DJs на детски партита и т.н . професии свързани с дечица. И ТОВА Е АБСУРД

7

Sichtpunkt

преди 3 години

Който не спазва всемирните закони, попада под ударите им. Ако някой се мисли за много голям тарикат, това си е лично негов проблем. Някой наричат целокупноста от тези закони, Бог, други природа, но това е един и същи феномен.

6

Sichtpunkt

преди 3 години

Има Божия любов, която отсъжда на всекиму според заслугите. Никой не може да избяга от него, никой! Посегателства срещу деца е много тежък грях!

5

Анонимен

преди 3 години

Да му се оперират топките на хирурга!

4

Асана

преди 3 години

Да се разследва случая, че той може и деца да е упоявал в кабинета си и да се е гaврил с тях...

3

Анонимен

преди 3 години

Ем ... гледал ся ... ко да направим. Ама е добър хирург ... мууухахаххахаха. Сега колко ли ще умррът, докато е в затвора?

2

Анонимен

преди 3 години

Това е болестно състояние... отврат...

1

Анонимен

преди 3 години

Сложете му снимката на тоя хубавец да не пипа на хората децата.