12

Мутрите гушна

преди 3 години

субсидиите и сега им дреме на долуподписания

11

Избирател

преди 3 години

В резултат от тристранното споразумение, участвалите в него си броят стотинките. След тях са министър председателя, портмонето му, бизнесмените и синдикалистите. Те все още си мислят, че от Бойко Борисов зависи нещо. А той е само шофьор на портмонето си !

10

Анонимен

преди 3 години

Индустриалци са Роберт Бош, Соичиро Хонда, Вилхелм Майбах и т.н.Нашите са партийци тръгнали с червените куфарчета от Андрей Луканов. - Другари, назначавам ви за милионери.Обаче се вижда колко си могат дори с дадени в ръцете пари.

9

Анонимен

преди 3 години

До ЧиновникОт мен имаш + Хареса ми как го обясни на червените бизнесмени

8

Дочоолу и Гочоолу

преди 3 години

Затова е огромен напливът за чиновници, депутати и прочее тъpтeйcка п***пл***ч, на баницата мекото, на живота лекото. Готованци и кpaдци!

7

ДГД

преди 3 години

Много кекав този bg бизнес. Дойде криза и веднага се одриска. Още първата седмица даже :) и почна да иска кинти наготово от държавата. То така и баба може ...

6

Анонимен

преди 3 години

Айде пак някакви мерки. МРЗ за държавата и тарифи за минимални ставки на час по браншове. Саво, че ако са на час ще лъсне истината за 3 лв. на час, а в Германия почистващи фирми са на тарифа мин. 10.80 Е, като ако дохода ако е до 450 Е, тази сума е чисто на час, но раб. плащат и по 12 Е на час.

5

Чиновник

преди 3 години

Свободен пазар, пазарна икономика, търсенето определя предлагането, оцеляват тези, които са конкуретноспособни, държавата е лош стопанин са само част от безбройните мантри на частния бизнес, които от 30 години слушаме до втръсване. Сега същите искат държавата да им даде даром пари, за да им спасява измислените "бизнеси". Ape y лево, другари. Пазара ги решава тия работи, забравихте ли?

4

До 1

преди 3 години

Абе"комсомолчето"Велев по време на така нареченият "преход"забърса доста повече от една Работилница!

3

Терсенето

преди 3 години

Имам земя и гори. Индустриалците, могат да ме хванат, за оная работа. Също и чорбаджиите. Имам възможност да дам работа на хора, не като слуги с като съдружници.

2

Анонимен

преди 3 години

Тези индустриалци големи дизайнери излязоха, начело с гелосания амфетамино произвидител

1

Анонимен

преди 3 години

Като нарекат гръмко "Индустриалци" тези тарикати с откраднати социалистически цехчета и работилнички ми звучи смешно и абсурдно!Все едно са някои петролни магнати или собственици на Круп))