102

Скептик

преди 4 години

Само си мисля тази Златена как спами със скафандър? Истината е че очевидно хората се пазят доколкото им позволяват възможностите. Да им се натрапва някаква вина за разпространението е нередно. Да им се уверение че като си моят ръцете всичко е ок е глупаво. Докато не се премахне репресията над заболелите няма да се оправят нещата. Имайте пред вид, че престой в болница при настоящите условия създадени от правителството е равнозначно на личен фалит и разоряване. Затова избират караваната.

101

до номер 100

преди 4 години

о-о-хо-хо, така ме разсмя, ама май др.не са ти разбрали сарказма:)

100

Анонимен

преди 4 години

Това ми прилича на доста обикновено интервю. Очаквах много повече.

99

Анонимен

преди 4 години

Който го е страх от вируса - да слага маската и да се заключва.Какъв е проблемът?

98

5

преди 4 години

До д-р Околийски На какво се основава прогнозата след като у нас не се правят изследвания ? Ей така !

97

Чичо

преди 4 години

Наесен (с песен) ще е втората вълна. Силно се надявам този път да въведат военно положение и да забранят всякакво излизане поне до Нова година.

96

Анонимен

преди 4 години

публикуваха снимки на голият спящ борисов с пачки и кюлчета злато в къщата му.потвърдиха се някои от серийните номера на банкнотитеза сравнение бяха пуснати и снимки от негово интервю когато беше поканил репортери у тях.

95

Помислете!!!

преди 4 години

Какъв трябва да си,зада неглижираш труда на медиците в инфекциозните клиники и отделения!?Българи които не излизат със седмици от там облечени в скафандри и памперси за цял ден!Работещи ,спящи хранещи се и ,,почиващи" в тази обстановка.Нима на тях не им се ходи на зелено и на море?Какъв българин е Слави?Какъв *** е Мангъров-бил шеф на инфекциозна клиника???....Нима Ковид е проблем само на България? Чия икономика- на САЩ,Русия,Скандинавия,Китай,Европа ,Австралия има сметка да и е зле ???

94

Кърджалийски путю

преди 4 години

Същото важи и за човечеството. Ще се избиваме и мразим още малко, после планетата ще кихне и ние ще изчезнем като ракова клетка за тоя свят - каквато сме. Всички биологични видове се адаптират към света. само ние адаптираме света към нашите нужди, унищожавайки го.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Ще споделиш ли къде имаше спиране на движението за 40 дни?

92

Анонимен

преди 4 години

До д-р ОколийскиТи предлагаш ли нещо смислено или ей така просто си плюеш България или българите?

91

Анонимен

преди 4 години

До баба мараБъди внимателна.Внимавай да не забременееш.

90

баба мара

преди 4 години

нищо няма да отмине колкото намериха лек за спина толкова ще намерят и за тозинякои из=род го пусна за да умори част от човечеството защото сме много и недостига храна и вода никакви псевдоваксини няма да помогнат всичко е бизнес заогромни пари ние трябва да сме много внимателни сега и през есента

89

д-р Околийски

преди 4 години

Ще измине своя биологичен цикъл и ще изчезне, като по пътя си завлече няколко милиона души. И после пак пускайте от ония статистика всяка година колко умирали от СПИН, Свински грип, шарка и т.н., защото Covid-19 скоро ще мине всякакви други статистики. Но българина разбира от всичко и на всичко намира цаката. Господи, защо си позволил от всички демони, най-тъпите да обитават българските питекантропи?

88

Анонимен

преди 4 години

До 89Като казваш електронен микроскоп ми хрумва да питам: имаш ли представа как точно работи (като принцип) това устройство?И още една закачка, пробата жива или мъртва е по време и след наблюдението?

87

Анонимен

преди 4 години

Хайде да спрем с безумните препирни!В БЪЛГАРИЯ КАРАНТИНА НЯМАШЕ! Карантина означава 40 дена да се спре движението вътре-вън и вън-вътре. Такова нещо нямаше.Имаше много плашене, много манипулации и почти никакви мерки там, където хигиената е ниска и хората са беозговорни. Даже замениха точната дума гето с клъстер, белким да се се обидят вечно обидчивите. Който е спазва дистанция и поддържа добра хигиена няма особени поводи за притеснение. Повече хора все пак разумни и чисти.Бъдете здрави!

86

Анонимен

преди 4 години

Грипа, въшките, кърлежите имат ли биологичен цикъл? Кога ще изчезнат и те?

85

Анонимен

преди 4 години

До КоронаОсъзнаваш, че на външен вид под електронен микроскоп изглеждат еднакви, но вътре ДНК-то им е различно, нали?Осъзнаваш, че протеините по повърхността на обвивката му са коренно различни, нали?

84

.

преди 4 години

До Анонимен 86Много разсъждения по картинка. Кой знаеше какво се случва в началото на март? Имаше ли пълни болници в Италия, Испания и Китай? Имаше ли някаква представа какви са симптомите и някаква минимална статистика? Някой можеше ли да гарантира на населението, че това е просто грип? Въпроси предизвикващи въпроси. Сега е лесно да се каже, че сте измамени, но ако нямаше карантита така ли щеше да бъде? Гарантирам, че каквото и решение да бяха взели щаба щеше да има мрънкане.

83

Анонимен

преди 4 години

До 72По принцип идеята на маската е да я носиш макс 15-ина минути, а не с часове.