10

Анонимен

преди 3 години

До 5 и 7:Айде пак почнаха руските лъжи. :)

9

Анонимен

преди 3 години

Пентагонът: Срокът за производството на българските F-16 е удължен до 2027 г! 1,3 млрд.долара или около 2,2 млрд.лв към момента на сключването на договора между САЩ и България, бяха платени наведнъж от българското правителство. Плащането бе одобрено и от парламента.

8

GOD

преди 3 години

Врет. :)))Просто деньги кончились.:)))Няма как да си купи предатели и извива гръбнак. Но като му свършат и джобните ще млъкне. Уплашено.:)

7

Анонимен

преди 3 години

Русия имаше интерес от икономически силни съюзници. САЩ и ЕС имат интерес България да няма икономика - да служи за пазар на техните стоки и депо за евтини черноработници.

6

Анонимен

преди 3 години

Тоест има противопоставяне, но не яростно.

5

Анонимен

преди 3 години

Новите военни и космически технологии на Русия направиха доктрината на Кисинджър за санитарен кордон около Русия излишна. Русия с никой няма да води сухопътни войски, нито ще спасява Европа от фашизъм, Русия разполага с космическо въоръжение и хиперзвукови ракети. Страни като България вече не са нужни на НАТО и ЕС, САЩ само харчат пари, а САЩ нямат вече пари. Нещата вървят постепенно към изхвърлянето на България от ЕС и НАТО, а Русия вече не я иска - казва го в прав текст.

4

Sichtpunkt

преди 3 години

Граф Игнатиев е уговорил с турските власти Левски да не бъде съден по политически причини, за което се дава най - много каторга, а като престъпник и убиец, което се наказва със смърт. Така че алкашами да си приберат московските книжни пищови и да сведът глави в почит на дякона Левски. Разбира се ако се чувстват българи!

3

Анонимен

преди 3 години

Анатолий Макаров: Между България и Русия няма "яростно противопоставяне"Има само яростна хибридна война на Русия срещу България.

2

Анонимен

преди 3 години

"" Русия продължава да бъде заинтересована от стабилността, сигурността и процъфтяването на региона. ""...............също като с Украйна, да ?

1

Е

преди 3 години

Да - само от време на врем опити за извиване на ръце, и фалшифициране на историята ни, така че всичко е нормально, товарищи !