5

болна държава

преди 3 години

болен 80 годишен фелдшер ЛЕКУВА 3 СЕЛА!

4

Анонимен

преди 3 години

Прав си 1. Много е лесно да хвърлят кал. Обаче никой не казва той как се е заразил. 80 г пенсионер който си стои в къщи и при услови че на последно време само вали. Идвали и са го викали през ноща а той не е отказвал. А за Шуменската болница там и *** да вържеш ще избяга както и почти в цяла. България

3

...

преди 3 години

*** те и без това ше пукнат. И двамата били с пневмония. Тъй че - до 10 дни, ще чуете че са пукнали. Смотани дъртаци. *** казваш нещо, те точно обратното правят. Изкуфели хора.

2

...

преди 3 години

Накратко - На здрави хора забраниха и ги държаха против волята им по домовете а дъртаците заразени с вируса - не можели да държат против волята им. Аааа, да ама не. Са дъртаците да плащат лечението и престоя в болница на всички заразени с които са контактували. Това е. Пращайте им сметката и толкоз.

1

...

преди 3 години

Значи, гледах новините. Тоя 80 годишен дъртак и жена му, простат@ бабичка, бли в болница ама си тръгнали. Докторите нямали право да ги държат там, по закон. Ама чакай малко, значи цялата държава беше блокирана, под карантина, с КПП-та, призовават да не излизаме никъде а тоя дъртак не можели да го държат. Значи на цял народ може да се наложи със закон да не излиза никъде защото имало вирус а дъртака не можели да го държат в болница и да го лекуват? Баааа, не може. Под ключ в стаята и това е.