16

Анонимен

преди 3 години

До 11...чужди компании проявяват апетити към българските фондове..Много си зле! Чуждестранните инвестиции са вече на 20-25% от парите внасяни в България от българите работещи и преди всичко живеещите в чужбина! Не става въпрос за ягодоберачите!

15

Клинична смърт

преди 3 години

тази смешка наречена България, съвсем скоро ще я забравим. Може и да е за добро.

14

Анонимен

преди 3 години

Нов закон: "Закон за спящите милиони в банката, от партийни държавни субсидии"

13

Анонимен

преди 3 години

Масова национализация.Закон за масовата национализация.

12

Анонимен

преди 3 години

Защо не приемат Закон за спящите имоти. Имоти, които не са продавани и купувани от 2 години, да бъдат национализирани.Закон за спящите влогове. Влогове, които не са променяли собственика си, да се одържавят.Закон за спящите дялове от ООД дружества. Дружества, които не са сменяли собственика си, да се национализират.

11

Бай Иван

преди 3 години

Днес са акции утре спящите ни пари в банките.

10

анонимен

преди 3 години

Отдавна сме ги загубили! България не спечели от масовата приватизация, българите закупили акции - също! Спечелиха само крадците и наглеците! Прибрах акциите и боновата книжка за историята, може след години да имат някаква антикварна стойност!

9

Анонимен

преди 3 години

Не,българите няма какво да загубят,защото до сега не са спечелили никакви дивиденти.Те само могат да спечелят от сега нататък,защото както изглежда чужди компании проявяват апетити към българските фондове.И във връзка с това,някой се опитва да бутне цената хептен,та да може да изкупи колкото се може повече бонови книжки.Народе,НЕ ПРОДАВАЙ.Идват по-добри времена.Не се вртъзвайте на празните приказки на измамните брокери.

8

ИДВА

преди 3 години

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Като гледам корупцията и престъпността достигнаха невиждани висоти. Скоро ще има ПРОПАДАНЕ. По досегашния начин държавата не може да продължи. Нито една от сегашните партии не става за властта. Очаквам в най-скоро време експертно правителство.А Борисов, Горанов и т.н. - в най скоро време при бай Ставри.

7

Горанов

преди 3 години

Знаете ли какви хубави "подпорни стени", по крайбрежието ще направят с тези акции.

6

балама

преди 3 години

Възможно е двама българи да спечелят от "спящите" акции на двата милиона спящи българи.

5

Терминал

преди 3 години

Има ли нещо, което не са загубили хората при герб....!? Работа, бизнес, имущество, здраве, природа, справедливост....!!!

4

Активист на БСП

преди 3 години

Докато не окрадат всичко,няма да се успокои тая ГЕРБерска *** !

3

Анонимен

преди 3 години

Е па щом са говорИли с главнио юрист на Републиката, значи всичко е точно!Он че се изока и че каже как да се пише законо!Няма толкова смях в тази циркаджийско-мутренско-мафиотско-ченгесарска държава!Хубавото в цялата работа е, че децата и внуците на алчните престъпници, които ни яздят ще умрат в екстаз-от свръхдозата дрога, която са си купили с крадените от народа пари!

2

еголог-педагог

преди 3 години

Природата не търпи празни пространства. Българите като не искат да живеят в България, други хора ще искат. А масовата приватизация мина и замина и защо е целия шум около тези акции ?

1

Анонимен

преди 3 години

Аз ще ви дам по точна прогноза от тая ако върви така държавата да няколко години още 2 милиона българи ще се преселят в чужбина живея в не малък провинциялен град гледам децата на комшийте или в София или в чужбина в блока останаха само старци а преди 30 години гъмжеше от деца