10

Анонимен

преди 3 години

А може и да Има как да стане, не знам какво да кажа вече. ..Милиарди потрошиха за какви ли не глупости, магистрали, калинки и калинчовци, стадиони, чешмички и прочие "европроекти".Ама за бедняците все няма и няма хич една стотинка. Господи слизай да си събереш вересиите на тая изстрадала територия..

9

Анонимен

преди 3 години

Много е добре, но в тоя бедна и окрадена държавя няма как да стане.

8

Анонимен

преди 3 години

Да кажат кой данък ще се вдигне , за да се събират парите

7

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕ Какъв комунизъм бълнувате бе ид,оти !В цяла Зап . Европа лекарствата на хронично борните са безплатни , а на останалите са намалени с 60% . Там комунизъм ли е неграмотнико ?

6

МНЕНИЕ

преди 3 години

Това днес няма как да се случи - безплатни лекарства .Това е Комунизъм - по времето на Соца имаше такава политика която се оказа погрешна . За да имаш безплати лекарства и безплатно здравеопазване се наалагаше да работиш за 500 лева месечно , имаш право на Нова Кола на 10 години , Имаш право на един Апартамент , една Вила на Село и 10 декара земя да я копаеш с мотиката .А мерси - сега има хора които да работят без пари и да умрат в Мизерия .И има Банани .

5

Анонимен

преди 3 години

И какво значи безплатно? Ако Марешки ще ги плаща лично от джоба си, аз съм ОК. Но както винаги, очевидно популистите вдигат рейтинга с нашите пари.

4

Анонимен

преди 3 години

Всичкото това "безплатно-то" ще бъде поемано от държавата, смятай от данъкоплатеца... Марсианците няма как да да го поемат.Безплатно никога не е имало, а само залъгвания че е безплатно."безплатните неща" винаги трябва някой друг да ги заплати и да ги даде на някой да ги ползва.

3

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

След като изплатите къщата в Барселона!

2

Анонимен

преди 3 години

То още като прочетеш че Воля е инициатора и ти става ясно кой ще е на далавера.

1

Анонимен

преди 3 години

Колкото имаше безплатни чадъри и шезлонзи, толкова ще има безплатни лекарства.