179

Анонимен

преди 4 години

Красота неземна, да ги мушнеш тези ваучери там, където слънце не те огрява! Даваш мило и драго някой да дойде на БЕТОНОМОРИЕТО, ама нейсе!

178

мхм

преди 4 години

тази какво ли не прави за да лъже хората и да отлага. отлага отлага и си мисли, че хората са толкова прости. тези по черноморието толкова ли са прости? нищо чудно, то затова и хората не искат да ходят там. да си седят сами с ангелкова и да си удължават сезона и до декември 2050

177

До 65

преди 4 години

Ало, не обиждай! *** не сме ние, а такива като теб и тази с конската физиономия, надхвърлила нивито си на некомпетентност . Някой да я бие по главата да става МИНИщерка ? Да си оди у Крумовград. Чий го дири на жълтите павета ?

176

след дъжд качулка

преди 4 години

Късно е, либе, за китка!

175

убавица

преди 4 години

Тази само като я видят,потенциалните туристи бягат през глава.

174

1

преди 4 години

17 000 чартъра по 100 човека по 35 евро на седалка 59 500 000 евро за самолетни билети за чужденци за сезона. Има ли смисъл да се коментира повече?

173

65

преди 4 години

До bocko :Хазната едва ли ще се напълни след 10-15 септември ,до 10 октомври е пълно с чужденци.Особено в малките тихи градчета и села ,Най вече в южното Черноморие

172

65

преди 4 години

*** злобни ,не обиждайте жената ,а седнете в нейният стол,да ви видя каква ще я свършите. А вие г-жо Ангелакова, удължени сезона ,та всички певци и артисти дето ревяха ,че нямат пари да си отпочинат добре.Че от говорене по ТВ се умориха.Първи те хукнаха,даже и снимки пращат.Ама дали се сещат ,че обикновеният работник като има пари и работа ,тогава ще *** да ги гледа.А тия дето са на опашката за Гърция им дреме за тях..

171

Незнам

преди 4 години

Имам резервация от 3 юли, В Несебър! Хотела е много скъп! Мои приятели изкаха и те там но се оказа ,че няма места! Незнам за какъв провал пишете!Нощувката е 280 на вечер !

170

Анонимен

преди 4 години

Не, ще има ранни есенни фалити!Благодарете на ГЕРП!Да живее Бойко Борисоф!Завинаги с ГЕРПИзбирайте само ГЕРП!Метафорки и алегорийки само! Йеп!

169

bocko

преди 4 години

Ангелкова и кой ще дойде след 15 септември?Ти в тая глава някакви гънки имаш ли или те бива само да ръсиш глупости и популизми да мажеш очите на хората, че вършиш някаква дейност.

168

Реклама

преди 4 години

Естествено, че може.Бойко ще промени наклона Земната ос и ще забави орбиталната скорост на Земното кълбо и докато другите се усетят, ше сме ги найебали с 200...

167

Деян

преди 4 години

Тази не е в час.Що за глупости говориш.Кой е този който ще ходи Октомври на море.Ангелкова,подай си оставката.И за управителка на Лидл не ставаш!!!

166

Анонимен

преди 4 години

*** интересно защо тези министри,дупетати и управници ходят в чужбина на отдих!Па да бяха отишли на черно море бе!

165

Някой си

преди 4 години

Англичани и руснаци няма ли, закривайте бг. Черноморието.

164

Анонимен

преди 4 години

при толкова много пари и комисионни да си бе оправила носа и конското лице

163

aaa

преди 4 години

Да, до Декември ще го удължим, минимум. Само че няма да е в бг.

162

некой

преди 4 години

.....контрола ще бъде безкомпромисен....главни контрольори - Митьо Очите, Братя Галеви и В. Божков... за хубави и приятни мигове с млади дами щ есе грижи лично Кондьо...да изреждам ли? 02088

161

генчо

преди 4 години

ДРАГА Ангелкова,само да припомня,че пилците се броят на есен!СЛЕД,КАТО НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ ОТ ЯНУАРИ , ТАЗИ ГОДИНА,ДО СЕГА,ДА ВИ ГО НАПИША В ПРАВ ТЕКСТ -НА НИЩОТО,НИЩО НЕ ЧАКАЙТЕ!СЛЕД КЪЩИ ЗА ТЪЩИ,ОЧАКВАЙТЕ РОДНО МОРЕ ЗА РОДНИ УДАВНИЦИ!УСПЕШЕН ПОСЛЕДЕН СЕЗОН!

160

Анонимен

преди 4 години

Това с удължаването на сезона е някакъв абсурд. На нашето море с три месеца летен сезон винаги на първи септември полека-лека затварят ресторантите, прибират чадърите, лелките с плод-зеленчука ги няма. Само някакви "западни" пенсионери лющят бири пред бакалиите...