107

Анонимно момиче

преди 3 години

Такааааааа:1 Кога ще е края на света 2021 или 2020?2 Казахте че края на света ще е на 21 юни! Йей! Чаках на площада тоя край но така и така не дойде! Сега сме 7-ми ЮЛИ!!! ЛЪЖЕЦ! ХАХА

106

Оцеляхме

преди 4 години

За наша радост краят на света още не е дошъл.

105

Настъпи краят...

преди 4 години

... на седмицата. Честит Понеделник!

104

Анонимен

преди 4 години

ММ,не разбирам...как тази неделя,а годината пише,че е 2021 ?

103

Анонимен

преди 4 години

Защо всявате страх във хората края на света още не дошъл това го правите само за да сте известни.

102

Колко си безсрамен

преди 4 години

Как смееш да разваляте спокойствието на гражданите! Маите та Маите ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ БАЛЪК ЖЕЗСРАМЕН

101

Здр

преди 4 години

Здр сигурно си *** що то календарът на маите свърши през 2012 тупак

100

Къде ви е редактора?

преди 4 години

По статията работи функционално неграмотната *** Христова

99

анонимен

преди 4 години

Е, оправете си датата и кажете тази неделя ли е, или другата година! Добре е да знаем, да копаем ли доматите, или да ги зарежем?!

98

Malian

преди 4 години

Скъпи журналисти, не е лошо, като напишете статията да си я прочетете внимателно. Допускат се и технически грешки. Тази неделя е 21.06.2020 г. Та не е лошо сега да уточните кога ще идва края на света, тази година или другата.

97

Не е тази неделя

преди 4 години

Е това вече си ме вбеси - "тази неделя" пише в заглавието - а тази неделя не е 2021 !!!Хайде стига с този кликбейт, че се превърнахте в един друг сайт !!!

96

Тъпанар

преди 4 години

Значи според учЕния Паоло, Юлианския календар, който от 47 г. до 1752, демек за 1800 г. е изостанал с 14 дни, изведнъж е решил да изостава с по 11 дни на година? Симпатяга !

95

Перфектно

преди 4 години

Краят на света се пада ....тази неделя!Перфектен текст за магнит на хладилник.След мощен съботен запой, човек все пак трябва и от нещо да се стресне, да се постегне, па да се подготви за новата работна седмица!

94

Анонимен

преди 4 години

Значи догодина а не тази.

93

Анонимен

преди 4 години

Нюза! Тази неделя 2021-ва ли е? Щото, ако е така, то Маите нещо са ви излъгали.

92

Lan

преди 4 години

Интересно е това "предсказание"... и никъде не е свързано с конкретна година, може да се говори само за ориентировъчен период. Та, представлява рисунка, четвъртото последно бедствие - богинята на изобилието дава, дава, сипе...и накравя всички измират засипани с нейните дарове. От природните бедствия, на първите три картинки, хората се спасяват, защото се борят, срещу нейните дарове никой не се бори! Периодът вече е почнал. Ние взимаме, взимаме...вече казах какъв е краят.

91

Да бе!

преди 4 години

21 век ще има край не на света , а на капитализма !До 2050 година както е предсказано ...

90

Да бе!

преди 4 години

През 21-ви век изобщо няма да има край на света, но ще има край на феодалния крепостен комунизъм, така че червените крадци на прехода ще трябва да стягат куфарите за Делтата на Амазония...

89

Анонимен

преди 4 години

Поредния псевдолиберастки учен и тяхната коронна секта клетва апокалипсис! Истинските учени много отдавна са знаят, че календара на маите е цикличен и не отмерва края на света, но днес история се променя така както им е изгодно на разни секти, медии търсещи сензации и други ненормалници.

88

Анонимен

преди 4 години

добре че навреме видях тази статия - без малко да си платя тока и телефонаа сега ще ги изпия за да посрещна най-накрая шоуто