24

Очевадец

преди 3 години

Гешев, Гешееееев, къде ти е Прокуратурата в Лом - спииииии, сладък целогодишен сън!!!!! Да те светна, всеки втори жител на град Лом е доказан НАРКОМАН и това го ЗНАЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ!!!! Никой не ги разследва, а знаеш ли защо, защото именно дилърите са се наместили много удобно в Общинския съвет и те са ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!!!! Но ти или си затваряш очите или не го знаеш този факт! И това наркоманизиране на населението на град Лом е от над 10 години! Дилърите са необезпокоявани от никой!

23

Анонимен

преди 3 години

Само трепане за такива,който се правят на недосегаеми.Държава няма то е ясно!Може ли криминално проявени мъже да се разхождат спокойно и да носят в малките села наркотици и трева.

22

Анонимен

преди 3 години

Тия хора са пребити защото си защитават детето. Диларите показаха в селото какво ще се случи ако им се опълчите. Когато си един или двама , а те двадесет са силни те. Ако всички дето гледахте от пейките се намешахте това племе нямаше да има шанс. Утре когато вашето дете стане зависимо и не можете да му помогнете се подсетете за този случай и вашата реакция. Нека да видим сега и подписката кой ще подпише.

21

Анонимен

преди 3 години

Няма наръгани и в кома.Аз бях свидетел на цялата тази безредица от самото начало.Тези "наркодилъри" са дошли в селото ни с мачете и търби бяха 15 човека срещу двама.Не им изнася,че тези двама човека си защитават децата и селото ни от дрога и трева.Трябва да има наказани а не да си мълчим. Хора утре и вие или вашето дете може да е на това място.Такива трябва да се линчуват.

20

Анонимен

преди 3 години

Смешници защо не казвате истината бе долни продажници помиии защо не пишете че единият е в кома и в тежко състояние а другия е наръган и пробити и че са замесени наркотици хората се опитаха да защитят децата ди а ето какво стана долна държава долни хора.....

19

Анонимен

преди 3 години

И на мене ми казаха,че е заради наркотици. Човекът направил забележка да не продават на детето му наркотици.и са го пребили. Всички са роми. Полицаят се правил ,че не вижда. И кмета също.От кмета не става и *** за зеле. Комшийката ми има роднини в това село.Та тя ми каза.

18

Анонимен

преди 3 години

Вие уважаеми въобще не сте наясно с нещата,за да говорите.15 човека скачат на двама .А тези двамата защитават селото и децата си от наркотици и трева,защото нямаме държава .А на вашето дете ,ако предлагат дрога и трева вие какво ще направите ще седите ли ?И свободно да се разхождат.

17

Шопо

преди 3 години

Сигурен съм, че са без здравни осигуровки !!?

16

Анонимен

преди 3 години

Имали са спор Квантовата физика ли е по-важна или Кватовата механика.

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПърво са дъртели, втори - от северозапада, това са си баш електората на БСП.

14

Анонимен

преди 3 години

Само образуват досъдебни производства и накрая ..... супатаааа!

13

Анонимен

преди 3 години

Село, на север, групички - това са били династията на Вождът. Нищо ново под слънцето!

12

Анонимен

преди 3 години

Коронавируса удря и в главата, дъската почва да хлопа и резултата е на лице.

11

Анонимен

преди 3 години

Не са се сетили да ни карат да конеличиме пред хората с постоянен тен.

10

Мама Росо

преди 3 години

В северозападна България положението е такова!!!Пъро бият и плющят,а после питат.Шерифи трябва да има във всяко едно селце , то прилища на Дивия Запад.Кранти има , каубоичета също и тук там някой пустиняк.

9

Анонимен

преди 3 години

Аааа, при тези това си е ежедневие,така си живеят от векове.Обаче сега са по-добре понеже на социални.

8

Ром'с

преди 3 години

Без #7 )

7

Ром'с

преди 3 години

Е, как няма да се бият... каквО им остава на ***... тук има 7 коментара и нивото на седмината коментиращи май не по_високо от тези ***... Като няма полиция, не работи системата... да се разреши носенето и притежаването наоръжие за самотбрана.

6

Анонимен

преди 3 години

Безусловен достъп на всеки, който желае да си закупи леко стрелково оръжие. Това е единственото решение при абдилирали държавни органи

5

Анонимен

преди 3 години

Ако нямат платени здравни да ги лекуват баячките им или да си платят престоя.