6

Бългериъ фърст

преди 3 години

Истинските държави отдавна изплатиха помощта на пострадалите от извънредното положение за март, април и май, и вече започват да изплащат помощи/кредити за юни, юли и август. Т.н. "правителство на герб" още не е дало и стотинка за март. Борисов саботира развитието на България, като спира парите и насажда фатален песимизъм. А те, парите, са необходими за растеж на производството и консумацията, и за оптимизъм.

5

www

преди 3 години

До Анонимен на Нинова за нищо не й вярвай, като ти каже "добър ден" , значи вече не е ден! Сигурно е полунощ!

4

Анонимен

преди 3 години

Ще отидат на почивка,ще издухат парите,а после ако ги уволят от работа,кой ще плаща кредита?Или още по-лошо-ще духнат в чужбина и *** ги търси за кредита.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Само Борисов ще слушаш той казва само истината.

2

Анонимен

преди 3 години

СЕГА НА КОГО ДА ВЯРВАМ- НА НИНОВА ЛИ, КОЯТО ГОВОРИ ПО ТВ И КАЗА, ЧЕ НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е ПОЛУЧИЛ ПРЕДВИДЕНИТЕ БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ ОТ БАНКИТЕ ИЛИ НА ЗАГЛАВИЕТО- 1500 НА СЕДМИЦА ВЗЕМАТ БЕЗЛИХВЕНИ КРЕДИТИ.....

1

Анонимен

преди 3 години

За да финансира сделката за вилата Севделина Арнаудова и съпругът ѝ Делян Димитров са получили изключително изгоден кредит от ДСК 1 017 040 лв (520 000 евро) за 30 години при 2,6% лихва. Банката е финансирала 96% от имота без дори да поиска допълнителни обезпечения, като например ипотека върху другото жилище на Арнаудови в София.