32

Life или жизнь

преди 3 години

Браво фъндъкова. Най-голямата обществена тоалетна на Балканите. Колко открадна от ремонта ***!? П.С. В Гърция е по-евтино и кажи на патронът си с прякор на зеленчук, да вдига заплатите.

31

Анонимен

преди 3 години

Е тва е дебилизъм , с лупа търсиш парцели за паркинги , а в това време правиш някъв *** аквапарк дето ще се ползва два месеца в годината! Паркинг да бяхте построили там бе!

30

Къпещ и сушащ се

преди 3 години

до Анонимен Думата произлиза от френската séchoir (сешоар). Хайде да не се изказваме неподготвени :-)

29

Анонимен

преди 3 години

Вкарайте и един треньор,да учи децата след 3 или 4 клас да се учат да плуват!

28

Анонимен

преди 3 години

До бай СпироАми грешния си ти,човек може и да не може да плува,но да влиза във водата да се къпе,не е задължително да "плува" или да е къпане с шампоан като при баня!Вчера се възмутих,че вече развалят българския език с новото поколение,вместо правилното "сушоар",което произлиза от думата "суша",те са написали селската дума "сЕшуар",като правилна в речника ни по правопис,да не говоря и за думата възстание,че изпускат буквата З,защото думата е съставена от ВЪЗ+СТАВАМ,а не от въ - ставам

27

Анонимен

преди 3 години

Този аквапарк е чиста пародия...изключително некадърно проектиран...едни пари да се крадат...

26

бай онзи

преди 3 години

Не ,че одобрявам милиони да се харчат за тези нешща, като няма хора гладуват но парка е много добре подържан - живея в 6-ти блок срещу него. Сутрин чистят и косят хората от чистоттата всеки ден, пръскачките са автоматични и т.н. Не са откраднали много . Лошото е ,че Цирк Балкански след всяко идване оставя пълна смрад и тревата за нищо не става там ...Ама явно си имат някаква далверка с Данчето Който отиде да гледа панелки на открият басейн е луд обаче

25

отврат

преди 3 години

А нашата кметица ще си пльосне ли вав водата своята га.....зица?!

24

даааа

преди 3 години

До Крадци хунтаГрешиш нещо,по БТВ показаха че е продаден за 2 милиона от общината и после пак от общината купен за 6 милиона!?чиста работа а?

23

Анонимен

преди 3 години

До Крадци хунтаАко питат мене,ще подаря на всеки човек от българския народ по нещо,да имат,да се занимават,да не мизерстват и да не бягат младите от България в чужбина.

22

Крадци хунта

преди 3 години

Продаваш за 2 милн.парцел и след година го копуваш за 4 милн. Това е Герб и Фандъкова.Пиите по една вода от басейна.

21

бай Спиро

преди 3 години

Българите сме толкова зле с плувните спортове, че това се отразява на езика ни. Масово забраната да се влиза във водоем се изразява с табела "Къпането забранено" За сведение на тези, които даже не се и къпят, къпането е процес на хигиенизиране на тялото си се върши със съответни химически и физически средства в баня, а не в произволен водоем !

20

Факт

преди 3 години

Басейна е само за избирателите на Ромската кметица,не е за нормалните...

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Строят" ненужни неща заради пустите обществени поръчки за наши хора.Ненаядоха се,бе!

18

Анонимен

преди 3 години

Поне герберите строят в страната и София,другите и това не правиха,само обслужваха крадливите олигарси и разрушаваха,крадяха държавни предприятия,които им спонсорираха партиите и заради които България е бедна!Сега герберите подгониха крадците и те вдигнаха олелия,сакън,да не ги осъдят за грабежа и убийствата,щото са им спонсори на партиите и нападнаха ГЕРБ по всички възможни начини и клатят държавата,за да не бъдат осъдени за престъпленията си срещу държавата и гражданите.

17

тренер

преди 3 години

Това е добре, но крайно недостатъчно. Печален факт е, че огромен процент от хората родени и израсли в София не умеят да плуват. Най-добрия ни плувен комплекс - Червено знаме е руина. Нужно е във всеки район на столицата да има по един обществен закрит басейн, както и летен плувен комплекс. Плуването е здраве !

16

Анонимен

преди 3 години

За какво я поздравявате,бе?За некадърността и далаверите ли?

15

Анонимен

преди 3 години

Ще го напълнят с белина?

14

Анонимен

преди 3 години

Я кажи кой е стопанина, а не каво ще има вътре! Ние много-добре знаем, че вътре ще има всичко и ще е на не по-малка цена от 20 кинта за билетче + още 30 за фул палек + още 100 за допълнителни екстри като еротично масажче и шмъркане на бръшлян от пеперудката...

13

Анонимен

преди 3 години

Йорданке,я кажи защо продадохте апетитен имот на околовръстното за 2 милиона лева,а после си го изкупихте обратно за 6 милиона лева?Кажи си,Йорданке.