13

Анонимен

преди 3 години

Мнението на Ивайло Калфин, който е оплетен в консултански бизнес с ченгета от ДС и номенклатурните кадри слабо ме интересува.

12

Анонимен

преди 3 години

Всичко е на пазарен принцип, а това че Калфин не е на пазара на политици си е само негов проблем.

11

Анонимен

преди 3 години

Видя се този пазарен принцип на еврозоната... Те ни налагат ограничения, ние им подаряваме пазара си... Такива като Калфин трябва да лежат до живот за вредите, които нанесоха на България.

10

Анонимен

преди 3 години

A, toz ne e li na opashkata za halkidiki i tesaloniki?! :-)))

9

Анонимен

преди 3 години

И каква е заслугата ГЕРБ за това?ГЕРБ за нищо нямат заслуги имат само негативи. Заслугите са за БСП-то, Радан Кънев..., защото ГЕРБ не управляват, а си чешат....

8

Sichtpunkt

преди 3 години

ГЕРБ винаги е бил само Бойко Борисов и един куп палета около него, които както е видно от записа, не могат да се оправят сами и му звънят по никое време за глупости и той се излага.Нищо!Грешка на природата!

7

Женския пазар

преди 3 години

Ако не се крадеше толкова, бг щеше да е в еврозоната преди пет години някъде.Обаче "пазарните принципи" в тикволандия са при всяка възможност да те ударят в кантара.

6

Сат Н.

преди 3 години

Тая схема се изтърка, никой не е вечен, един ден Бойко ще грохне и ще останем с тия палета и ще си скубем косите, защото и другите партии ще са свършени. А без почтеност и без спазване на закона точка по точка, а не според както ни е удобно за момента, не може да има държава. Аз се учудвам, че има хора, които се пишат демократи, а защитават откровени комунистически и тоталитарни практики.

5

Анонимен

преди 3 години

Lidl има вече в България над 100 магазина (само Lidl) в които успешно се продават и български стоки-------И каква е заслугата ГЕРБ за това? ГЕРБ винаги е бил само Бойко Борисов и един куп палета около него, които както е видно от записа, не могат да се оправят сами и му звънят по никое време за глупости и той се излага. Колкото пъти ги остави сами, толкова пъти се оплитат като пилета и после се опитват да компенсират с арогантност и безочие.

4

Sichtpunkt

преди 3 години

Че на сегашното правителство кое не му е комунистическото?Не ми се коментират предубедени хора. Само да спомена, че Lidl има вече в България над 100 магазина (само Lidl) в които успешно се продават и български стоки. Редовно си купувам от там бяло българско саламурено сирене. Едно от нещата с които можем да се гордеем по цял свят. Никъде го няма точно това сирене.Пазара определя цените на стоките - това комунистическо ли е? И всичко благодарение на ГЕРБ!

3

Анонимен

преди 3 години

Тоз безполезници и той цял живот с празни приказки милионер стана!

2

Анонимен

преди 3 години

Че на сегашното правителство кое не му е комунистическото? Да не би да уважават частната собственост, или разделението на властите, или правата и свободите на хората?

1

Sichtpunkt

преди 3 години

Калфата от кога разбра, че се придвижваме към ЕЗ по не пазарен принцип?То на друг (планов) принцип се придвижват само комунистите!