13

Кви

преди 4 години

разводи те вече немат пари за сватби нема узаконяване.Пак сте неуки.Нема бракове.Адвокатите влачат много пари от разводи.

12

Анонимен

преди 4 години

И, ако мъжа няма нищо в джоба, тогава за какво ти е? Да работиш наравно с него, да му переш гащите, да му готвиш, да му сервираш, да му търпиш хобитата, да му търпиш настроенията, да го глезиш и, и, и. За какво, ако е неудачник? Аре, нема нужда!

11

Анонимен

преди 4 години

Жени, не се омъжвайте за неудачници, вечно депресирани ***, които са винаги недооценени и неразбрани!Работим наравно с тях, в много случай с доходи по-големи от техните. Можем да се справим с всички предизвикателства. Не ни трябва камък на шията.

10

Анонимен

преди 4 години

Това не е вярно, тая сутрин се събудих все още ерген....кви разводи, кви 5 лв.?! И все по-зле става...уж съм "убавец" с маска, ама пак в джоба ми гледат

9

А

преди 4 години

Сключване на брак онлайн, развод онлайн раждане на деца безлайн.

8

Анонимен

преди 4 години

Напротив! Много семейства млади, в мойто обкръжение преоткриха семейния уют, домашно приготвената храна и усмихнатите лица на децата си, когато мама и татко са заедно в къщи. Забавиха темпото, което се оказа не толкова лошо.

7

Цецо Мен

преди 4 години

До ДимевА колко от тях са се венчали?

6

П.Димев

преди 4 години

Това са пълни глупости и долни измислици и гнуснни ЛЪЖИ! Аз познавам ужасно много хора, такава ми е професията! Ежедневно се виждам с около 150-250 човека, познати и НИТО един от началото на пандемията не са се разделили, дори по-скоръ има обратен ефект! Вие пълни манипулатори и лъжци

5

Цецо Мен

преди 4 години

Защо не пишете за миналата година същия период , за да се направи съпоставка?

4

Анонимен

преди 4 години

А НАЗДРАВЕ...............ПАВЕЛ

3

Mgtow

преди 4 години

Бракът в днешно време е от полза на жена, която има нездрав интерес да придобие нещо лесно. Всеки мъж със здрав разум не би го направил. Най-архаичната и безсмислена институция, чиято функция реалният живот малко по малко ще дозатрие. Обичайте се, любете се, правете деца, разделяйте се. Но за Бога, мъже, не сключвайте брак. Особено с психясали феминистки. Ще ви изтормозят, преди да фалирате и умрете гладен. Примери да искате.

2

Анонимен

преди 4 години

Ами да, как да се ходи до любовницата като си карантина.

1

Анонимен

преди 4 години

А бум бум няма ли :))