9

Анонимен

преди 3 години

5атанасе.....и тук ли цапаш крепостник?

8

Анонимен

преди 3 години

То и ние нишем коментари под листовки, ама не заплашваме собствениците с изтребление.

7

До Krom

преди 3 години

Щом за армията на СК казваш, че е зле въоръжена, какво ще кажеш за нашата? Пък и тези които шамарят обикновено удрят там, където няма да има отговор. В този случай обаче, нещата са малко по-различни.

6

.!.

преди 3 години

Абе май май уна е стадл багажа! Не се е показвал от мноого време! А и сега в такива "кризисни" моменти го няма! Значи краля е мъртъв да живее кралицата!!! :)

5

Атанас Велмазов

преди 3 години

Маршала не си поплюва, само да реши, ще изпепели южняците за 2 часа ! Да живее великият севернокорейски народ , начело с Маршал Ким Чен Ун - най-великия ръководител и държавник в света !

4

щанги

преди 3 години

Колко кг вече е наддал др.комунист -ръководителят, водачът....?

3

Анонимен

преди 3 години

Хаха не знаех че кому няги е обидна дума и е цензурирано.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е груба агресия да пращаш листовки с информация на севернокорейците. Те и нашите *** като ги изкараха от матрицата и са в траур, искат си да ги затворят пак.

1

Krom

преди 3 години

Тея с униформите от 50-те години освен огромно число зле въоръжени войничета нямат нищо. Рано или късно или късмета ще им изневери и ще ги шамарят, или те сами ще се осъзнаят и ще свалят феодалните си "ръководители". Нещастен народ! Да живееш в Средновековието редом с братовчедите си които са в бъдещето.