18

Христомати

преди 3 години

Баща от ДС, самият той учил в СССР, Лидер в СДС и няколко производни, много ясно, че ще иска нестабилния тръмп за президент.

17

Иван

преди 3 години

Този междунаророден анализатор единствено е познал, че ще има избори тази година. Всичко останало му е минало над главата.

16

Хм

преди 3 години

За съжаление протестите няма да приключат.Демонократите знаят,че няма как да спечелят властта чрез гласуване и за това вече са решени на всичко,дори война.Вижте какво се случва във Сиатъл.Комунисти,черни дилъри,леви,Антифа,*** и прочие *** с ментални проблеми,но ВСИЧКИ имат един общ проблем.Не работят и не желаят да работят.Но искат да имат!В Тръмп е последната надежда на нормалния човек!

15

Gosheto

преди 3 години

До само турците ли!Mi tochno turcholiata sa v osnovata na vsichki tezi prostotii

14

Българския народ

преди 3 години

Е казал: Който не работи-няма да яде!Бял,черен...точка по въпроса!

13

Хахаха

преди 3 години

Значи, моля aнал.лиза.тори, които нито са живели в щатите, нито са учили или работили, а четат някакви новини, да не се излагат и анализират. Това с 90-100 хиляди уби рибата. Този знае ли, колко малък процент от населението в жлщатите взима над 100 хиляди годишно?

12

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че тези протести ги организират демократите.

11

змията хилъри

преди 3 години

И те не си вярват

10

Анонимен

преди 3 години

България била ключов съюзник на САЩ в НАТО, Хахахахаха.

9

Анонимен

преди 3 години

Не, ако нормалните преизберат Тръмп пред дементиралия Байдън, маргиналите ще се озлобят още повече, но това си е техен проблем.

8

баба Гицка

преди 3 години

Божкеее, агрономчето Илия как са 'и применил с тая синя риза и как е зачервил бузките... Ой на баба. Ща щипна по *** кат' си дойдеш на село за беритбата на кукуруза .

7

Анонимен

преди 3 години

Само Тръмп!

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Е, трябва, но този път не викайте руснаците, мисля че и те поумняха и на неблагодарни страни НЯМА ДА ПОГАМАГАТ (за пореден път)!

5

Анонимен

преди 3 години

Вай, вай, вай...........в "западенските цивилизовани страни" имало свобода, равенство, върховенство на закона, уважение към институциите....хи-хи-хи......като гледаш погромите, хаоса, мародерството, безчинствата ВЪВ ВСИЧКИ западенски страни ти се струва, че вече са изпаднали не във веодалната епоха, а в неандерталската!!!Ха-ха...на Римската империя и видяха сметката средновековните варвари, а на западенците сега - СЪВРЕМЕННИТЕ ВАРВАРИ! С какъв кеф ще наблюдавам срутването на савременния Вавилон!

4

вазов

преди 3 години

изолационистите срещу финансистите,това е толкоз просто и логично!

3

Анонимен

преди 3 години

Международният анализатор Илия Лазаров, спрях до там, превъртях на долу с пръста и глупости на мъдреци не ми се четата, по са ми забавни текстовете на голегите...

2

Илиев

преди 3 години

Кога ли на нормалните хора ще им писне да хрантутят лежачите? Ти ще учиш, ще се усъвършенстваш, ще работиш като вол, а накрая от твоя труд ще се облагодетелства някой мързеляк. Висша форма на несправедливост!

1

Анонимен

преди 3 години

Европа се зарази заради неолиберализма...----Съгласен.