62

Анонимен

преди 3 години

60, проф. Соловей Разбойник ли? Герой от популярна руска адаптация на съчиненията на Шехерезада ли?Всеизвестен хазарски шаман ли?

61

Анонимен

преди 3 години

Да кажеш, че ПГНиГ (PGNiG) очаква да получи 1,5 милиарда долара от руския газов гигант "Газпром" до 1 юли, не е като да се издъниш със заглавие ""Газпром" връща $1.5 млрд. на Полша". Тук няма изненада. Полша бърза, защото на 1 юли руският народ гласува поправките в конституцията и едно от най-важните изменения е приоритет на руското право над международното. След 1 юли Русия ще признава и изпълнява само решения на руски съдилища, но не и на чужди. Две седмици. Който таковал - таковал ...

60

Анонимен

преди 3 години

Бой по колхозната морда, тея при..мати разбиат само от бой!

59

Анонимен

преди 3 години

До 73 Русия е в 19 век - Много ти знае главата какво има на 50 км от Москва. Москва заема 2561,5 км² и на 100 км отвъд тази територия все е Голяма Москва, а в Москва и московска област за най-високите заплати в Русия. Големият специалист и то точно по Русия

58

Русия е в 19 век

преди 3 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета на опашка пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

57

Анонимен

преди 3 години

До 64 Кой е тоя професор по революциознание Валерианчо Мукавей? Много станахте професорите по дръндология , бе , бомбе. И пак не си е пил валериана този прюфешор; Путин каза - ние можем да увеличим обема на производството на всичко, но главната ни цел е да се класираме и да влезем в по-горната технологична лига в света. Путин знае какво прави - от космоса до Марианската падина в океана, не случайно го казвам. А реколтата от пшеница това лято в Русия ще бъде 120 милиона тона

56

Анонимен

преди 3 години

Нищо няма да даде газпром. Ще обжалва до безкрай и полниците ще лапат мухи

55

Анонимен

преди 3 години

Хей "Рошавата мида", не си ли чувалА за ваксване?

54

До 66

преди 3 години

Смахнати? Ще приберат парите, пък нека са смахнати. А "великите руснаци" ще плащат.

53

ха-ха

преди 3 години

КРАВАРОФИЛИТЕ в този форум могат да внесат по някой лев от хонорара си в подкрепа на Цистия американски гражданин Флойд .И без това покровителя им ,дон Барбас Ганьос вече е стегнал куфарите за Барселона.

52

Анонимен

преди 3 години

Русофилчета, време е да се преориентирате. Който иска към Си Дзинпин, който иска към Ким Чен Ун, а може и към Николас Мадуро.Според най-авторитетният руски политолог проф. Валери Соловей най-късно до пролетта а най-вероятно до края на годината."Русия я очаква буря, истинска буря, страшна буря, това ще стане в най-скоро време. В Кремъл го знаят по-добре, отколкото обществото, там са много уплашени"

51

TOSUN PASA

преди 3 години

до 60ти в какъв свят живееш?Оставам с впечатлението че наистина си *** както повечето драскачи тук

50

Анонимен

преди 3 години

"някой ако бутне газовите интереси на Русия в Европа смятайте ще стане голяма война."Да си пуммаак в 21 век е тежко психическо заболяване.

49

Анонимен

преди 3 години

До TOSUN PASAНе знам какво си разбрал, но искам да ти кажа че турците им стопиха всички руски железа без да дата и една жертва. Ти как си въобразяваш че такъв слабак като Русия ще воюва срещу НАТО? Че те като чуят в Кремъл НАТО и подмокрят гащите. Руснака разчите единствено на ядреното си оръжие на нищо друго вече не може да разчита.

48

TOSUN PASA

преди 3 години

до 56ти масоумен ли си или какво?Руснаците ще ударят тези които им нарушат газовите интереси.

47

Анонимен

преди 3 години

Русофилчета, разбрахте ли че бомбето Румен Радев се е отказал да ходи на парада в Масква, щото Путин не бил на нивото му. Ами как да е на нивото му като е 50 санта по къс.

46

от Каспичан

преди 3 години

Ако не си получат парите според решението на Стокхолмската стопанска камара, може да дойдат поляците в Каспичан, Каспичанската стопанска камера ще вземем решение Русия да плати не 1.5, ами 5 милиарда на поляците, плюс лихвите от решението на колегите от Стокхолмската стопанска камара.

45

Анонимен

преди 3 години

До TOSUN PASAИ кой ще воюва? Руските дрипльовци ли? Че то Турция ги накара сами да си говорят.

44

TOSUN PASA

преди 3 години

някой ако бутне газовите интереси на Русия в Европа смятайте ще стане голяма война.Руснаците се намесиха в Сирия точно заради тези газови интереси

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАвгуст ще има ли още такава държава САЩ?