22

мхм

преди 3 години

много зле презентира

21

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми понамирисва тая работа. На финансови измами.

20

Анонимен

преди 3 години

Социални предприемачи няма. Има поставени лица, които усвояват фондове и вършат други неща за да получат трова право. Не знам какво върши това момиченце за да и дават да разполага с фондове.

19

Кво речи!?

преди 3 години

Опитах да прочета първия абзац и не знам защо започнах да си тананикам " Момчето което говори с морето на някакъв СТРАНЕН ЕЗИК"

18

сима

преди 3 години

Не искам да съм на мястото на майка й, и се моля на Бог, моето дете да не се превърне в такова същество.

17

хейз

преди 3 години

щастлива съм, че събитието е онлайн. на няколко пъти понамерисваше на някои подобни събития, сякаш живее в пещера. сега като е онлайн, поне това ще избегнем. все пак, благодаря!

16

сайер

преди 3 години

До Анонименщ отидат, такива като от Белгарски хелсински комитет и гей организациите, тъй като тя твърди стои зад това и че не трябва да се правят семейства. Тя затова е сама и не е имала никога приятел мъж, само спи с непознати за да ги използва за нейните енергийни сексуални експерименти. Бройката с която е била е по-голяма от възрастта й. Жалко, красиво и умно момиче, но му се проми мозъка

15

Анонимен

преди 3 години

Какво е това "социална промяна", че не става много ясно? Промяната в социума й, когато е отишла да следва зад граница, социалната промяна като постоянно протичащ около нас процес, или нещо друго, специално за LGBTQ и расизма / черните животи? От отговора зависи дали изобщо ще отиде някой на лекцията. Така че поздравления - пак се изложихте.

14

майд

преди 3 години

"Маги създава първата по рода си езикова програма" - само за България."водена от силното желание да помага и да предостави на младото българско общество образователните възможности" - затова ли избират децата с конкурс и те трябва да заплатят по 1000лв за да се включат? за какви възможности става на въпрос?

13

мира

преди 3 години

г-цата нека каже 1 положително нещо, което е направила в полза за социална промяна в България и за българите. Само 1 и ще млъкна. Такова нещо няма.

12

soder

преди 3 години

тая не я ли снимаха в един по такъв клип?

11

SchoolMate

преди 3 години

- "първата по рода си езикова програма, която предлага 300 астрономически часа, 24/7 езикова практика и обучение от преподаватели от САЩ сред природата." - ами не, НЕ Е ПЪРВАТА. Може да напишете първата в България, но не така общо. Отделно, защо не споменавате, че тази програма се заплащаше по 1000лв от тези "избрани" чрез кандидатстване деца? И че повечето неща бяха част от неформалното образование, което е чиста подигравка за парите си.Има доста много работи за които можем да обсъдим..

10

SchoolMate

преди 3 години

- Не малко пъти е крадяла чужда интелектуална собственост за да си направи нещо подобно и после не оставя никакъв кредит- Не е честен и достоен човек, макар че привидно е много усмихната, чаровна и въздействаща. Обаче никога не е честна и е много голям лицемер.

9

SchoolMate

преди 3 години

- Практикува различни учения за сексуалната енергия, едно от основните й занимания е да прави секс с непознати по света и опознаване. Попитайте я, няма да отрече.- Гордо се припознава като ***, активист и борец за правата на ултра феминизма и правата на черните (и твърдо стои зад тезата, че белите са расисти, а черните не могат да бъдат такива)

8

SchoolMate

преди 3 години

Познавам я, и много факти не са описани в статията (тъй като реклама и от самия сайт)- Тя наистина завършва в САЩ (Middlebury) , но без да полага много усилия или да учи.Повече залага на това, че е имигрант и хваления с доброволчество (които ги прави в екипи, но не им предоставя кредит, а все едно тя ги е свършила сама като жена).- Тя не е посещавала 30 държави, където да е правила събития. Почти всичко е онлайн,чрез курсове направени от нейни приятели.Тя с почти нищо не допринася.

7

SchoolMate

преди 3 години

Познавам я, и много факти не са описани в статията (тъй като реклама и от самия сайт)- Тя наистина завършва в САЩ (Middlebury) , но без да полага много усилия или да учи. Повече залага на това, че е имигрант и хваления с доброволчество (които ги прави в екипи, но не им предоставя кредит, а все едно тя ги е свършила сама като жена).- Тя не е посещавала 30 държави, където да е правила събития. Почти всичко е онлайн, чрез курсове направени от нейни приятели. Тя с почти нищо не допринася.- Практ

6

до 5

преди 3 години

Блумбърг и те са палестинска медия, може би?Че са се разтърчали.

5

Анонимен

преди 3 години

Назер не е еврейско име, макар да е разпространено в Палестина.Queer studies for gender afflicted.

4

Добре де

преди 3 години

Това платена публикация ли беше ?Или е спусната от Козяк .

3

Каква е тази ,

преди 3 години

И защо трябва да я слушам ?Сетих се.Защото е завършила във Юесей....Цццццццццц........