58

дедо Ташунко

преди 3 години

Лютви е вече стар, съдиите трябва да са снизходителни. Условна присъда стига, сигурен съм, че му е мъка за детенцето, на което отне живота. Докато е жив ще има обеца на ухото. Да плати кръвнина 50 хиляди лв на родителите и да се скрие в миша дупка поне за 5 години. Не бива да осъждат и бащата. Смъртта на детенцето му е достатъчно голямо наказание. Хора, бъдете милостиви, а Господ да дава здраве на живите.

57

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 56Значи трябва да има санкции и за онези водачи,които потеглят бавно,влачат се през кръстовището,тръгват да изпреварват на магистрала със 70км/ч,когато тях ги изпреварват със 120/много интересно ми беше,когато такъв л.умп.ен се изтресе със една умр.яла Корса,за малко щях да го натоваря със мене за Пловдив/...Не е зле да си напрегнем сивото вещество,преди да пишем небивалици.

56

Сашко

преди 3 години

На анонимен 55 не съм му пиленце,тъй като от 42 години съм шофьор,обиколил съм надлъж и шир България три пъти и в чужбина съм излизал но такъв случай не съм имал,И пак твърдя,че / да , не съм бил там и,естествено нищо не съм видял! / ако Местан е спрял КАКТО ТРЯБВА на знака,може би НЯМАШЕ ДА Я ИМА СЛУЧКАТА с много трагичен край. Дори да оправдаят Местан,което ще стане,защото у нас няма практика известни личности да се привличат под отговорност-те просто са недосегаеми- за мен той ще е виновния!

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се промени законът и в такива случаи виновен да е винаги този, който е превишил разрешената скорост. Най-вероятно беемвето се е движело с над 160 км/ч, но са доказали доста по-малко превишение на скоростта.

54

Анонимен

преди 3 години

Сашко, пиленце, там ли беше та видя, че Местан не е спрял на знака Стоп? Кажи ми с какво ще помогне в случая спирането на знака Стоп, след като от пътя със стопа се виждат само няколко десетки метра от главния път заради лекия завой, който прави главния път и то не ако спреш пред знака Стоп, а ако спреш доста след него леко показвайки се на главния път? Спирането не помага, когато оня лети по главния път с много голяма скорост, както е в случая. Ако си шофьор, не може да не ти се е случвало.

53

Анонимен

преди 3 години

местан е за затвора. Ако не за това поне за 1000 други неща.

52

Сашко

преди 3 години

Не се чудете,защото виновен има и това е ... бебенцето,което е излетяло от колата,а Мес танчо просто не е спрял на СТОП знака,а и защо да спира - той е НЕПРИКОСНОВЕН !За него хората не са от значение пък някакъв си знак ли ?! Де,холан!

51

Анонимен

преди 3 години

На мен ми се случи нещо подобно. Излизам на главен път от път без предимство на Т-образно кръстовище в населено място, разрешена скорост до 50 км/ч. Спирам, поглеждам, няма никой и тръгвам с ляв завой. Вече почти завих, когато от близкия завой изкочиха двама мотоциклетисти с "над 200 км/ч" и за секунда бяха на няколко метра зад мен, въпреки че аз вече успях и да завия и да вдигна 45 км/ч. Изгледаха ме свирепо, но все пак всичко се размина. Ако се бяха блъснали в мен,как да докажа скоростта им?

50

Анонимен

преди 3 години

За мен като шофьор вината е в бащата на загиналото дете на 99% и 1% е на Местан.

49

Анонимен

преди 3 години

Няма публикувани доказателства, че Местан не е спрял на знака Стоп. Бащата на загиналото дете не може да види тази част от пътя, където е знака Стоп, за да го твърди. Той е бил относително далеч от кръстовището, към което се е приближавал с огромна скорост въпреки лекия завой преди кръстовището. Местан може да е спрял, може и да не е спрял, но не това е предизвикало катастрофата, а прекалено високата скорост, с която се е движел бащата на загиналото дете.

48

Анонимен

преди 3 години

То се знаеше от самото начало- Местан е невинен, почерненият баща-виновен! Не от девет, а от деведесет и девет кладенеца ще извадат вода, за да е невинен депутатчето! Може ли гордостта на *** да е виновен?

47

Анонимен

преди 3 години

Затова 100% автоматизирани автомобили и това е ...

46

Анонимен

преди 3 години

Единия не спазил знак стоп а другия не спазил ограничението на скоростта . Според много пишещите тука неспазването на ограничението на скоростта въобще не проблем. Те самите всеки ден го нарушават и за това те не го смятат за прегрешение. С какво неспазването на един знак е по-голямо прегрешение от неспазването на друг знак или ограничение?

45

Анонимен

преди 3 години

Вярно е че Местан е противна личност. Също така е вярно че не е спрял на стоп. Но също така е вярно че шофьора на БМВ-то е нарушил закона с 3 нарушения:- карал е с над 30 км/ч по-бързо от разрешената скорост. Типично за меките ..... С БМВ-та- не е вързал детето си с колан в столче за деца което е задължително според правилника. - премина е в отсрещното платно и там е ударил другата кола.И аз съм отнемал предимство, и на мен сами отнемали предимство но се е стигало само до изкривени ламарини.

44

Ben

преди 3 години

Какой туй стоп,кат не пише dur не спирам,ама ха

43

Анонимен

преди 3 години

До Wade"Местан не спира на стоп! И сече с огромна скорост пътя на каквото и да е там с предимство!" - ако се движи с "огромна скорост" и не спре на Т-образно кръстовище, просто ще продължи напред и излезе в нивата насреща. Ти изобщо мисли ли какви ги говориш?

42

Wade

преди 3 години

Местан не спира на стоп! И сече с огромна скорост пътя на каквото и да е там с предимство! Не гледай после а гледай причината! Всичйо тръгва от неспазване на знаците защото "сме ГОЛЕМИ" !!!!

41

защо

преди 3 години

Не оневинява Местан! Но -""БМВ"-то излита от главния път и пада на над 100 метра в близкото дере" Каква трябва да е скоростта, за да може тяло тежащо повече от 1200кг да прелети 100м?

40

Анонимен

преди 3 години

Защо бащата - джигит е изтрил всичките си авто геройства от фейсбука след инцидента? Май редовно е карал с превишена скорост и се е хвалел с това. В Испания отдавна да са го хванали за топките по публикациите в Интернет и дето щеше да е живо!

39

Анонимен

преди 3 години

Още от начало се знаеше резултата на мача - печели този с повечето пари и връзки. Стандартно. Аз щях да се учудя ако бяха вкарали за 20 години местан или шофьора му за предумишлено уби***ство. Няма как да стане ..като говори Парата...Лефчето и Еврото и стават безмълвни ...там който трябва ;)) а пък може да има и нов апартамент ..не се знае.