64

ГЪДЮ

преди 3 години

КОЙТО ЯДЕ ПАНГОЛИН И ПРИЛЕПИ И НЕ ПОДДЪРЖА САНИТАРНО ПАЗАРИТЕ СИ/КОЙ ЗНАЕ КАКВА *** Е ТАМ/,ДА СИ СТОИ В ДЪРЖАВАТА.СЗО С ОНЯ МАОИСТА,КОЙТО И Е ШЕФ, ДА НАРЕДИ ДА СЕ ЗАКРИЯТ ТЕЗИ ПАЗАРИ ПЪЛНИ СЪС ЗЛОВОНИЯ И МИЯЗМИ.ОТВРАТ!!!!!

63

Аз

преди 3 години

Да се затворят всички пазари и Китай да се затвори, че бълва зараза.

62

Vako

преди 3 години

Стоп!!!! Европа да слойи Кппна тез заразните

61

аз

преди 3 години

Дойче веле = лъжа.

60

Ludoto Lenche

преди 3 години

..abe samo kato vidia DW I me hvashta diaria !!!

59

до 68

преди 3 години

Това го правя от 10 ина години.Много лошо е обаче,че ако нещо е произведено в Китай то този надпис трябва да го търсиш поне 3-4 минути и размерът на шрифта е под 1 мм!Би трябвало да се забранят шрифтове с такъв размер,защото на практика са нечетими!Иначе разликата в качеството е осезаема.За 20% по висока цена получаваме в пъти повече качество!Надписът "Made in China"означава некачествена стока!

58

Без

преди 3 години

Две съседни новини на сайта:1) Стана ли Китай по-смел след края на корона вирус кризата?2) Като военно положение: Най-големият пазар в Китай е ново огнище на заразата.Има ли накаква мисъл и съгласуване или е важно само да има Коронавирус в заглавието?

57

Анонимен

преди 3 години

До китайАбе баце, една маска не исках да сложиш като слизаш до магазина, ама давай на чужд гръб и 100 са малко? Бахтио ***....

56

Пандора

преди 3 години

Като се отвори тапата на бутилката и духът излиза.Не може да се вкара обратно.Това някои доктори май не могат да го разберат.Индианците в Южна Америка когато са били колонизирани тяхната цивилизация е западнала защото идвайки от Европа испанците са донесли куп болести като дребна шарка и едра шарка и много други заразни болести. Това ги е унищожило много повече от войните които са водели с испанците.И ние няма как да се спасим, колкото и да се изолираме.

55

Анонимен

преди 3 години

Отворете Ютуб -Пазарът в Ухан- Това, което ще видите е потресаващо- там са предлагат "работнически деликатеси"- прилепи, плъхове, мишки, миещи мечки, котки, кучета- живи в клетки и други намятани, чакащи да бъдат одрани и ....хигиената е отчайваща. Това, което се случи с К19 ни показа колко бързо обходи света и как трябва да се пазим от отчайващите навици на някои племена, па биле те и червени.

54

Анонимен

преди 3 години

Бойкотирай Китай и техните мизерни стоки.Няма друго решение на проблема. ковид-19 MADE IN CHINA.

53

Анонимен

преди 3 години

Между другото, рибите са едни от животните с най-ниска податливост на всякакви вируси. Заразата е тръгнала отново от пътуващи хора и е близко до акъла.

52

Т.Шак

преди 3 години

Тънко извъртат нещата чайниците. Не било от прилепите, а от сьомгата. И то не каква да е сьомга, а вносна, т.е. проблемът идва отвън.Хе-хей! Пропагандата яко върви и там.

51

Анонимен

преди 3 години

Скоростно тестване на 10 000 човека в квартала.Ако това се случи у нас и да трябва да тестват скоростно 10 000 човека останките от здравната ни система със сигурност ще колапсират.

50

ванга от бсп

преди 3 години

Тука ни е много смешно но лятото вируса ще мутира ще набере сили и октомври ще ни смаже втората вълна, чумата ще е детско забавление .

49

Мда

преди 3 години

Гледаш ги с маски,ръкавици и си викаш...Голям ред,голямо чудо!До момента,в който зърнат някой червей,плъх или куче и не го захапят с жълти,криви зъби...

48

Анонимен

преди 3 години

Тези китайци трябва да научат добър английски най-после. От Вашингтон им казаха да пускат втората вълна наесен, а те разбрали недоразбрали....

47

Анонимен

преди 3 години

още 51 нови днес, пак тръгнаха нагоре, правителството е напълно безпомощно

46

китай

преди 3 години

трябва да е в перманентно военно положение и да не се пуска никой да излиза от там

45

sdfgbb

преди 3 години

тоя сайт за някакви 57 заразени в държава милиард държава вдига врява, а защитава властта страстно....не си губете времето с такива