3

Анонимен

преди 3 години

(продълж. на 2) - и имат възможност да работят по специалността си и след 1944 г.Те подготвят следващото поколение учени. Това не е без значение.Научно-изследователската дейност на служителите в този музей се съчетава с музейната, което е доказателство, че не е нужно да съществуват шуробаджанашките уж-научни институти, в които силните на деня да избират (по субективни критерии) отделни индивиди и да ги провъзгласявани за топ учените на България, от които да зависи съдбатана българската наука.

2

До Естествено

преди 3 години

Няма коментари, защото е делничен ден и хората са на работа или работят от дома си.Музеят, за който става въпрос е едно от звената на БАН, които заслужават уважение, подкрепа и поощрения.Създаден е въз основа на природонаучни сбирки на цар Фердинанд, на когото са сътрудничили утвърдени европейски учени, а също и български учени, получили образованието си в Европа в края на 19-и през първите десетилетия на 20-и век. Някои от тях оцеляват и имат възможност да работят по специалността си и през

1

Естествено

преди 3 години

Тук няма коментари и заинтересовани. Виж ако е темата Тръмп, Божков, Путин, бежанци, Море в Гърция и т. Н. Тогава се пише брише остроумничи. Избирайте си мъдро приоритетите. Лоши времена идат.