21

Супер

преди 3 години

Бях миналата година със същите симптоми на коронавирус, в Португалия ,не можех да спя от кашлица и болки в гърлото, водата имаше вкус на желязо,температура имах,силно сърцебиене, тремор, никой не знаеше за вируса още ,биха ми пеницилин инжекция и се оправих. Два месеца имах задушавания и висок пулс ,пиех сокове от портокали, за сърцебиенето вземах Валидол и нещата затихнаха, майка ми и мъжът ми не го хванаха само баща ми .Забравих да пиша шкембе чорбата с много чесън също много помага

20

баба мара

преди 3 години

човечеството тепърва ще си пати от този вирус това е нещо непознато за наукатаи не може да се намери ваксина за няколко месеца трябват години докато се намериточното лекарство ам ваксина за която искат вече капаро е пълна заблуда българияда не хваща на тази въдица всичко е за огромни пари

19

f

преди 3 години

Май че е вярно че сатанистите нищо не саможертват и добрите времена предстоят, но могат ли да са фатални преддателствата че си добър и убили ли са истинския Иисус, това не знам!!Пресечните точки, но предадени дали не ни изравняват и дори да вземат реванш докато е тъмно да ни побеждават когато сме предадени че добри??

18

Идеалист

преди 3 години

Който се разболее и достигне до пневмония, ако е млад никога няма да стане може да бяга на маратон, ако стар(над 60 г. ) ще се задъхва когато изкачва 1 етаж. Добре селекциониран вирус.

17

хммм

преди 3 години

хора това не са глупусти повярвайте ми живея в Берлин и познавам много хора които се разболяха и аз го прекарах. Винаги съм спортувал, след вируса ми е трудно, това за изкачването на стълбите е вярно, направо ти причернява и дълго време дишаш учестено след това.Вечер е трудно да заспиш по корем, да носиш нещо малко по тежко дълго време не става.Който се смее на това е глупak, вярвайте ми да не ви идва на главата, тогава ще се вайкате, българите са много лъгани, но не всичко което се пише е лъжа.

16

Анонимен

преди 3 години

За *** ,които не вярват ,че вируса е опасен е ясно ,че не засяга главите им понеже са празни...

15

Ей по-долу,

преди 3 години

има статия за страничните ефекти от стреса. Симптомите се припокриват.

14

Анонимен

преди 3 години

Борисов за Божков: Да се върне да си плати парите <html><body><!--StartFragment--><p>Да се върне да си плати парите, 700 млн. лв. Така премиерът Бойко Борисов коментира нестихващите атаки на забегналия в Дубай хазартен бос Васил Божков и мерака му да прави партия.По-рано Божков избълва поредната тирада от небивалици във ФБ страницата си, която опитва да превърне в гранатомет срещу държавата.

13

Анонимен

преди 3 години

Това са известни неща още преди три месеца. Но на китайците никой не вярваше. Постепенно това знание ще стане общо място.

12

от измисления ви

преди 3 години

вирус последствията на никакви,но от юдо-масонската ви карантина ще изпукаме от глад !!!

11

Анонимен

преди 3 години

А една моя позната, Елизабет Джонсън, и тя като Лаура Никълс, заболя я малкия пръст на десния крак и не може да стъпва, и обувка даже не може да обуе, много странен вирус, много нетипични симптоми, затова спазвайте мерките, носете маски.

10

Анонимен

преди 3 години

През следващите няколко седмици 32-годишната жена развива още симптоми - екстремна хронична умора, диария, гадене, тремор, главоболие, затруднена концентрация и краткосрочна загуба на памет. Това също се оказват симптоми, макар и по-необичайни, на новия вирус.Ами необичайни са, защото не са предизвикани от вируса. Айде сега всеки симптом да го пишат на гриша.

9

аха

преди 3 години

Това сигурно е за виртуалния вирус. Другия всички го видяхме, тигър с характер на котенце.

8

хехе

преди 3 години

Това с рападането на мускулната тъкан в кръвта направо кърти миФки. Некадърен превод отвсякъде. После това го четат наивни хорица, които го преповтарят къде ли не. И ей така се разпространяват измислиците и дезинформацията.Аааа, Христова пак.. ясно. :)

7

Анонимен

преди 3 години

Няма ли поне малко милост от ВАС медията ДНЕС..БГ!!!????По цял ден за коронавируса, и за лека нощ си изсмукахте тази статия за да ни психясвате допълнително ! И не смей да ме триеш, защото цяла вечер няма да спиш! Ще направя целия сайт на лаййна! Утре сутринта ще се наложи много време да триешш

6

Деко КРАСОТАТА

преди 3 години

Ще псувам доктори и нема да им плащам застраховки,щот без тях съм ЖЕЛЕЗЕН.

5

Разпадане на Какво??

преди 3 години

Разпадане на мускулна тъкан в кръвта - моля??? Може ли по-аргументирано или пак сензации, ковчезите явно са малко.

4

Copocoид

преди 3 години

Няма никакъв вирус !Отивайте смело по молове и заведения.Като се поразредите малко ще мога да купувам имоти на по-ниска цена :)

3

ХА-ХА-ХА

преди 3 години

Стига с тоя коронавирус, че станахте за смях, бе !

2

Демек

преди 3 години

Същите неща като при всяка друга инфекция