31

"Краят" ??

преди 3 години

Тия журналисти съвсем изперкаха - къв "край" на кризата?Просто всичко стана толкова зле - че политиците вдигнаха ръце... След испанския грип идват 2 световни войни и голямата депресия, след чумата е дошло турското робство, още не сме доживели до "след" корона вируса!

30

1

преди 3 години

До Тръбадобре си с руския и малоумието, само плашат *** с откраднатата ядрена бомба, споко ще си умреш в мизерия

29

До 13

преди 3 години

Бъркаш, сърцето на Европа е Будапеща, където север, юг, изток и запад се преплитат културно, исторически и географски.

28

Анонимен

преди 3 години

Мразя и САЩ и Китай, не харесвам и Русия. Дано четвърта, нова световна сила да се появи, тези ги видяхме, че коя от коя по-зле.

27

Тръба

преди 3 години

Ако стане ядрена война, бих искал да умра от американска атомка. Демократично, свободен и с права! Руските и китайски ядерки са лоши - комунистически! Американската радиация е добра, руската и китайската са лоши.

26

ЧЕРВЕНКОВ

преди 3 години

ЕСТЕСТВЕНО

25

Комунистите ...

преди 3 години

... ВИНАГИ стават по-нагли, тъй че въпросът е излишен.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13А как е в бъбреците на Европа, по колко часа се работи в бъбреците на Европа, знаеш ли случайно ако ходил в бъбреците на Европа?

23

Анонимен

преди 3 години

От 20 години съм на запад, още китаец да бърка бетон и да носи арматурно желязо не съм вижда, но пък съм виждал как българи го правят, че дори лъскат кенефите на германците по бензиностанциите, за да плащат заемите в зайчарника, заради Винету Великия Вожд на мисирките... Тръгнали първата икононика в света да коментират, а от утре пак в стойка Ге за 350 ?.

22

Анонимен

преди 3 години

Абе какъв Китай, какви 5 лева!?Преди малко по Тубата слушах пет минутния нецензуран запис на Винету!!!!!!!!Как, бе?????Как може да гласувате за такъв Буда-ла (че, дори изрично подчертава как се гордее с ганьовщината си)!!!!!Абе, вие в Бг нормални ли сте???????Седнали сте пред клавиатурите да давате оценка на Китай????????А, Бг?????Ужас, ужас... каква неописуема про-.-ста-.-щина!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

На тоя Китай му вадел компроматите ;)))Колко филмиран може да е един булгур с галва, пълна с ***... ;)

20

Анонимен

преди 3 години

Тук някои изобщо не са ходили на запад и не знаят, че се бачка като вол, живее като пор с по 20/30 човека, в най-добрия случай 4/5 и все не остават. Докато се устроиш и животеца ти е минал. На семейно остава нещо, сам духаш супата...

19

Анонимен

преди 3 години

до 15Ти си поредния неук който драска глупости, за да се намира на приказка. Над 200 часа като направи в месеца и всичко кето е в уж плюс е два пъти мину. По-големи отдръжки и данъци плампало неуко. Нямаш никаква сметка за повече! 2000 ? за? 600 за стая, 300/400 за храна, пътни 200/300, цигарки още толкова и накрая си на нулата. Китайците взимат повече пари е европейски булгаристанец бе шльоки. Откъде си ги измисляш тези 150?

18

Европеец Капиталист

преди 3 години

По добре да работя по 16 демократични часа на европейски капиталист за 2 хил евро и да мизерствам демократично в демократична капиталистическа Европа, отколкото да работя 16 комунистически часа за 150 евро на китайски комунист!

17

Василев

преди 3 години

Китай е много смел, защото в този момент вади компромати срещу българското правителство и Бойко, като иска дестабилизация на българската държава. която е притиснала двете страни Гърция и Сърбия , които са плацдарма и портите за китайските стоки и експанзия срещу ЕС!!!Агент Ламонт Беринджър!ЦРУ!!!

16

Анонимен

преди 3 години

А в капиталистическа демократична Европа защо работят по 16 часа? И с тези 2000 хил евро които плащат европейсктеи капиталисти за 16 часа, от държавата взима почти половината за данък, 600-700 за мизерна квартира и остават 300-400 за храна и други разходи, застраховки и какви ли не още разсходи при тези цени - мизерия. Защо европейците живеят в такава мизерия при европейския капитализъм?

15

Анонимен

преди 3 години

До Европеец16 часа за китайски червен мандарин - заплата 150$16 часа за европейски капиталист - 2 000 евро.Ти избираш, "европеецо"!

14

Европеец

преди 3 години

По-добре да работим германски, датски, английски, холаднски, фенски и сърдечно европейски 16 часа на ден, отколкото да дойдат китайците и да ни въведат по 16 китайски недемократични безсърдечни часа работен ден.

13

Анонимен

преди 3 години

до 8Защото не си ходил в сърцето на Европа, Германия и Англия и не си видял, че и там се работи по 16 часа, дори съм правил цели 18 часа и в двете страни. Хубаво е когато говориш, да знаеш за какво говориш! И в двата сшучая работих за големи компании, като на двете места работех за немец и англичани, за да не почнеш да ги въртиш. Там дори се работи нон-стоп... 24 часа!

12

българин

преди 3 години

Той ще си е такъв какъвто си беше! Агресивен икономически! Що ? Америка да не би да стане по агресивна? Там нещата тепърва предстоят! Демокрация уж а царува полицейщина притесняваща гражданите там! Реформи са нужни в Америка! Явно такива каквито направихме ние в Европа! Там нищо Не е пипано от десетилетия! Време е и там да се променят нещата! Не всичко е читаво в тази държава! Един голям балон! Който ще се спука скоро!!!-:)