31

Raptor

преди 3 години

До TotenkopfЕдиният е от вашите хора, съветски гражданин.

30

Totenkopf

преди 3 години

Добре са направили, че са се самоликвидирали.

29

Анонимен

преди 3 години

До Оле малеПодаваш сигнал, полицията идва, прави им забележка и си тръгва. А ти оставаш с тези, за които си подал сигнала. Оставаш да живвеш с тях. Нищо чудно няма в това, че хората не искат да се замесват. Съвсем нормална реакция.

28

Анонимен

преди 3 години

в случая кучето е било единственото разумно същество

27

наштъ диагноза

преди 3 години

Никой нищо не е чул, и чак на другия ден се обадили....

26

бай ганю

преди 3 години

те обещали че повече няма да правят така

25

Анонимен

преди 3 години

Ако се брани ракийката тука, бре да не останете жадни!

24

Анонимен

преди 3 години

"Аз лично миналата седмица чух за един напушен дето прегазил два пъти жена с джипа си - даже не разбрал че гази човек."Така с маниполации не става. Онзи е употребил и кокаин, тревата е била "подобрена". Различно е, алкохолик и го знаеш!

23

Анонимен

преди 3 години

"Инцидентът стана към 10,20 часа в петък пред аптеката до полицейското управление.По време на маневри шофьорът блъснал служителка на "Паркинги и гаражи", обслужваща синята зона в този участък. По данни на очевидци той изобщо не я е видял. Той избягал от местопроизшествието и се укрил, но бързо е открит от полицията. В момента на ареста бил в неадекватно състояние.При тестването му за наркотици са отчетени кокаин и марихуана . Жената е на апаратно дишане и и предстоят множество операции"

22

Анонимен

преди 3 години

"Съдът в Самоков пусна под домашен арест дрогиранияшофьор Виктор Делигълъбов, който два пъти прегази с джип жена в града,съобщи бтв. По време на съдебното заседание24-годишният мъж заявил, че изобщо не е видял жената,а системите в джипа "Ленд Роувър"не са реагирали. Районната прокуратура в Самоков поискашофьорада бъде задържан за постоянно, тъй като може да напусне страната и дасе укрие. Оттам обявиха, че ще обжалват решението на съда.

21

Анонимен

преди 3 години

До Super Mario Bros. 21 То навсякъде писаха за този случай , как си го пропуснал "Дрогиран шофьор прегази два пъти с джипа си жена в Самоков.След направени тестове в кръвта му са открити кокаин и марихуана12.06.2020 | 22:0024-годишният самоковец е употребил кокаин и марихуана, това са показали тестовете му за наркотици. Пострадалата 50-годишна жена е транспортирана в болница "Св. Анна" в София с опасност за живота, нуждае се от кръв. Случаят се разследва "

20

Super Mario Bros.

преди 3 години

До Самоподстригващ сеСтига лъга *** скапан ! Дай да видим от къде четеш тия глупоси . Стоите и се наливате с домашен метил , и после леете мозъчните си диарии из сайтовете .

19

Дон Ал Мутафчийски

преди 3 години

Аха! Класически случай на Covid-19

18

До мхм

преди 3 години

Просто ти не си чЕвал. Вероятно си на черешата през повечето време, откъде ще знаеш какво се случва.

17

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Мнооогггоооо лесен случай.Няма виновен.Всичко приключва с две бързи погребения .

16

Анонимен

преди 3 години

Горките хора, пуснали са си записа на Бойко и не са издържали...

15

Самоподстригващ се

преди 3 години

До МхмАз лично миналата седмица чух за един напушен дето прегазил два пъти жена с джипа си - даже не разбрал че гази човек. Сега жената бере душа в реанимацията, дано да оцелее!

14

Анонимен

преди 3 години

piqnstvoto na edin narod

13

Мхм

преди 3 години

Не съм чевал за подобни неща, вследсвие на марихуана, но от алкохол са ежедневие. Интересна констатация, а?

12

АНТИ

преди 3 години

Казах ви, че и в домовете си няма да имате сигурност.