14

Пътешественик

преди 3 години

Всеки по голям хотелски комплекс съм ходил има такива специални столове за хора в неравностойно положение. Тези нито са го измислили нито са го направили , както трябва че и 2700 лева му искат , пълни идио.и.

13

Анонимен

преди 3 години

Предназначението на това у-во е да ги удави, нали?

12

Ниманд

преди 3 години

Боже аз съм млад и корав мъж работя и се трудя и нямам конти за море а инвалида от къде ще изкара пари ??? Отделно този модел който е измислен от тези гении е толкова просто тъпо и нефункционално нещо , че думи нямам !!! Наистина супер глупост пълен резил !!!!

11

Totenkopf

преди 3 години

Най малоyмното нещо, което съм виждал в скоро време. Ама от хора създали най великото нещо в историята си - чушкопека, какво друго да се очаква.

10

Анонимен

преди 3 години

Поне едни гребла да имаше...

9

Анонимен

преди 3 години

В КИПЪРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ ГИ ИМА ОТ ГОДИНИ ПРИ СПАСИТЕЛИТЕИ кой ги ползва? Или ей така си седят, да има!?Може би са по-различни, но ако са такива, пази Боже един човек с увреждания в двигателния апарат над 90% да му се наложи да го ползва.

8

Анонимен

преди 3 години

Да се взима под наем, ако трябва за час и повече хора да се възползват. Стана ми мъчно като видях цената. Не бъдете толкова алчни.*** кой увреден ще си го вземе дори и пари да му дават тоя ботрук? Това определено за нищо не става. Един абсолютно нов уред се създава след множество консултации с хората за който е предназначен. За да се установят техните нужди. За по-тежко увредени това чудо на техниката е напълно неизползваемо.

7

Анонимен

преди 3 години

В КИПЪРСКИТЕ ПЛАЖОВЕ ГИ ИМА ОТ ГОДИНИ ПРИ СПАСИТЕЛИТЕ

6

Анонимен

преди 3 години

Българските домати 6 лева, български плаващ шезлонг 2700 лева, при положение, че това на снимката не струва повече от стотина лева най много! Същите жълти колела ги има в Хоум Макс за 8 лева бройката

5

Само отбелязвам

преди 3 години

Как може да е 2 700 лева? Те хората с увреждания ще са разочаровани, че не им е по джоба на повечето. Да се взима под наем, ако трябва за час и повече хора да се възползват. Стана ми мъчно като видях цената. Не бъдете толкова алчни.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо, ама ако струва 270 лв. Ако ли не - утре китайците ще го изкопират същото за 27лв. и 43ст. Е, ако си имат приказка с който трябва могат да си уредят някоя обществена поръчица. В страната на чудесата ще се намери кой да даде 2700лв. народни пари за 2-3 метра тръби, парче плат и малко пластмаса.

3

Уууу

преди 3 години

Няма значение нито как е направен, нито колко струва. Да не дава Господ да Ви трябва подобен уред. По-голямо наказание е само, да си загуби човек акъла. Освен това казват, че е измислен заради дете. Какво значение има цената тогава?

2

Анонимен

преди 3 години

Чудесно да го въведат на въоръжение във военноморските ни сили.

1

Анонимен

преди 3 години

Хахаха - направо трепач. Обикновен шезлонг, който струва към 100 лв. с добавени 3 гуми и 2 понтона. Значи една гума или понтон струват към 500 лв. Като гледам какви са жълти сигурно са позлатени, а понтоните са направени с космически материали :).