35

анонимен

преди 3 години

Длъжни са да осигурят участие на пострадалия или негов повереник още в предварителното производство. Защо не помогнат и укажат на близките какво да правят! Средна телесна повреда е неточна квалификация . Грозно е , защото подозирам избягване на дължимата от държавата подкрепа при умишлена тежка телесна повреда!

34

Анонимен

преди 3 години

беден съдия да сте виждали ?

33

до 33

преди 3 години

сАдия е някой, който сади ли, какво точно е? Може ли да обясниш?

32

Петров

преди 3 години

До Христо Христовти нормален ли си бе ?!! Че защо тогава има шофьорски курсове и шофьорски книжки ?!! по малоумно изказване не бях чел от години.....Ми те едни типове и документ за управление на самолет нямаха, пък караха..... да ги аплодираме ?!!!

31

БПФ

преди 3 години

Докато поне няколко мpъсника в тоги не увиснат на въжето, управия няма да има.

30

БПФ

преди 3 години

С мирни протести не става, хванете мръcният садия, дето го е пуснал и го ликвидирайте.

29

Анонимен

преди 3 години

в самоков има голяма ромска общност този сигурня няма основно обазование и затова няма книжка но има пари да наеме скъпа кола с електроника , щом съдиите ге пускатда убиват българи.верятно се е откупил

28

Анонимен

преди 3 години

Защо няма снимка на дрогирания?Пълнолетен е.Медиите сте съучастници в престъпленията като криете лицата на престъпниците,не пращате репортери пред дома им да взимат интервюта от близките им.Чакате наготово какво ви снесе говорител на институции които нямат доверие.Не сте журналисти,слугинаж сте.

27

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христовхоландците обичат однополовата любов тебе да не е *** холандец , че ги даваш за пример

26

House M.D.

преди 3 години

Виктор Делигълъбов е известен пасивен гей, изоставен наскоро от активния си любовник! Защо ви е толкова трудно да го напишете? Всяка присъда, извън "домашен арест" и "глоба", би било признак на най-отявлена хомофобия.

25

какво се чудим

преди 3 години

Съдебната система е пълна с ДСченгета които целят да предизвикат у хората носталгия по комунизма .Затова умишлен опускат убийците на свобода .Законите са така направени ,че никой не може да им търси сметка и докато е така те ще си дерибействат и вероятно не безвъзмездно

24

Анонимен

преди 3 години

Стани, стани юнак балкански,от сън дълбок се събуди...

23

Анонимен

преди 3 години

Човек какво може да си мисли за тоя случей,корумпиран съд,това е нереално

22

казаХ

преди 3 години

Дрогирани и пияни хванати да карат кола трябва да бъдат съдени по бърза процедура на каторга,пранги на краката на коричка хляб и вода.Защото са преднамерени убийци.

21

Пенди

преди 3 години

Надрусан, прегазил жената!??? Пуснат под домашен арест??? Снощи заключват някакви възрастни хора, че може би са убили котката си!???Абе, нещо не е наред? Дъжава, закони или народ??? Луда работа!

20

One

преди 3 години

За съжаление това е ежедневие. Такъв си е за разстрел. Но този какво се пали все пак е сгазил тъщата му... (малко черен хумор).

19

75

преди 3 години

На тоя наркоман роднини от гроб, заради това ги пускат, и другия наркоман ще бъде пуснат,които убил Цветков,скоро такива Индивиди, ще бъдат във Правителството,сега 10% от депутатите Наркомани,чакам да станат 60%.

18

валери жеков

преди 3 години

Единственият начин е саморазправата.

17

me

преди 3 години

Аз предлагам да го пуснат от ареста, после роднини и приятели да го хванат и да го хвърлят в язовира да поплува със сомовете... вързан.

16

Мишо

преди 3 години

Правосъдието в България е за бедните, простолюдието и българите. За всички останали законите не важат. Без значение кой е на власт.