63

Анонимен

преди 3 години

До Счеткоправ сте. тази случка е преди повече от 5 години - 2 изгубени дни в Софиятогава беше така

62

Анонимен

преди 3 години

"А задълженото лице не е този, който заплаща, а този на когото е връчена глобата""причината е неправилното попълване на платежното нареждане"Поправете ме, ако греша, но това означава, че само глобеният може да си плати по банков път?Аз по принцип не виждам проблем всеки да плати една глоба, независимо че не е негова. Отиваш в банката и плащаш на сина, на жената, на гаджето и т.н.

61

Счетко

преди 3 години

До Анонимен 62"някаква лелка в КАТ не го е изчистила от твоето име"-отдавна такива няма, а се разчита да си попълнил точно серията и номера на фиша. Проблема е че банките не могат да наложат при плащане към КАТ основанието да се валидира или срещне с партидата ти след което да се плати. Това става с ипей.

60

Анонимен

преди 3 години

ето и трета случка - смяна на паспорт от тази година (по време на пандемията)- имате фиш- ОК, дайте ми го ще го платя- не може, трябва да отидете в КАТ да ви го връчат (що за отговор)- но аз гледам в сайта на КАТ и на мое име няма нищо - нито нов, нито стар фиш- ами не знам господине. трябва да отидете до КАТТ.Дончев - дано четете. това не е електронно правителство. това е каменна ера

59

Анонимен

преди 3 години

друг пример - направил си плащане, но някаква лелка в КАТ не го е изчистила от твоето име. трябва ли да ходим с платежните си в колата, за да се обясняваме всеки път. след като имат получен приход по моето ЕГН, защо някой не ми звънне да ми каже - ами господине, сгрешили сте сметката, сега ще го разнесем по вярната и готовотрябва ли да ги съдим всеки път в който не са си свършили работата и само чакат

58

Анонимен

преди 3 години

eто ви случка при смяна на личен документ от миналата година:- заповядайте заявлението, имате обаче и един фиш - ОК, дайте ми го, ще го платя. Досега никой не ме е уведомил- ами при нас не може да го платите. трябва да отидете до банката (нищо, че имат ПОС терминал. той не бил настроен да приема плащане на глоби) т.е на някой в МВР са му вменили да ни уведоми, но не могат да го направят и удобно за плащане.да ви имам електронното правителство

57

Некъф

преди 3 години

Хайде сега всички тарикати за ръчичка и в КАТ да си плащат гяволиите!!!

56

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ще ви научи да плащате глобите, ако искате да Гърция. Тарикатите ги натарикатиха.

55

Анонимен

преди 3 години

КАТ си е същи, какъвто е бил когато в България имаше 400000 коли, но сега са 20-30 пъти повече а стария начин на работа си остана. 2020-та сме господа, за какво плащаме данъци, да се редиме на опашки в ерата на интернет и мобилните комуникации ли?

54

Анонимен

преди 3 години

Скапана държава, Христо Явашев го признавам за гении, само заради това, че още 1965-та е разбрал, че нищо не става тука. И до ден днешен всичко си е по старому. Проклет народ сме с робска психика.

53

1

преди 3 години

До избирател,какви магистрали,ти знаеш ли,че град Варна,го хвана възродителния процес,и вече се казва Венеция-портних-Бойко,много "хубав"булевард ,за 40 милиона на един километър построи слънцето,и го нарече революционен обект.

52

Сиян

преди 3 години

Не системата е *** пълен

51

pena

преди 3 години

Даваш на жената да прекара колата през граница и готово. Тоя закон е пълен BS

50

Анонимен

преди 3 години

Хохохо, тениска с навити ръкави, верно, че така ходят куките, когато искат да изглеждат като мутри:)

49

п

преди 3 години

Платих си глобата по банков път, след известно време ходих в КАТ да ми отметнат, че съм платил, и след като ме спря едно тъпачище, трябваше половин час да споря с него че съм платил. Добре, че ми пратиха платежното на вайбър, за да му го покажа. След това пак ходи в КАТ, пак ми отчислиха глобата и сега не знам, дали на границата, ще трябва да споря с някой борсук гледаш страшно, със слънчеви очила и навити ръкави на тениската.

48

7

преди 3 години

Като знаеш как се влиза в МВР само с връзки и политически протекции, смятай как полицай ще измисли нещо умно. Те са си кухи по принцип, лошото е, че им дават право да мислят.

47

565

преди 3 години

А турските и румънски автомобили, ще плащат ли глоби на границата, когато влизат и напускат България или пак само нас българите ще тормози боко, а на чуждите граждани ще пази правта.

46

sofeto

преди 3 години

В страните в които съм плащал глобa от полицията или общинските власти, съм превеждал по сметка на "общината" за извъшено нарушение към принадлежащият и район!

45

Анонимен

преди 3 години

Да плащаш една глоба няколко пъти - типично за ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 3 години

Само ревльовци в това БГ