21

Анонимен

преди 3 години

Кой и как да проследи гласовете?

20

Анонимен

преди 3 години

Всеки си има лични предпочитания за евентуален победител във формата. Най-безпристрастният показател са гледанията на съответните изпълнители в платформите за видео-обмен. И, сори, там не печели Георги. Имаше много качествени изпълнители, които отпаднаха по-рано - и Зария, и Пламен, и другият Алекс. Някой да знае кой проследява броя на подадените СМС-и?!

19

Анонимен

преди 3 години

Слаба работа. Много по-силни изпълнители треньорите ги отпратиха рано рано в къщи.

18

Анонимен

преди 3 години

Радвам се, че този човек спечели! Като цяло много посредствен сезон. С изключение на Кристина Жечкова, всички останали бяха безлични и вокално изключително неточни и фалшиви. Най-дразнещи обаче бяха коментарите на менторите. То не беше отвяване, то не бяха експлозии, сълзи и сополи, световни сцени..., а реално беше едно нищо.

17

Атанас Велмазов

преди 3 години

Поздравления за Георги ! Безапелационен номер 1 ! Без абсолютно никаква конкуренция беше в това издание, поне с 10 класи над остналите !

16

Анонимен

преди 3 години

Много слаб сезон, никой не можа да ми стане фаворит. Силовото пеене не се понася от слушателите, дори и за мултимедийно шоу трудно се възприема. Не знам защо вокалните педагози така учат младите изпълнители...Няма нужда да крещиш само и само да покажеш че пееш няколко октави. Песента трябва да докосва публиката и да е приятна за ухото. Ако Елена и Керана бяха подбрали правилните песни щяха да са на първите две места.

15

към коментиращите

преди 3 години

да ги попитам колко от миналите победители помните? Понеже казвате кой ще се запомни и кой не. Не се сещам даже за имената им нито на гласът, нито на фактори мактори. А талантливи певци и певици има адски много всяка година.Колкото до таз годищното - добре, че не спечели чалгаджийката, която не знам как и защо се класира втора. Явно това е бъдещето....

14

Каква Керана!?

преди 3 години

Вероятно се подмокри от напъване, да крещиш не значи, че пееш добре. Повечето от жените пишяха, а това момче си пя съвсем спокойно и приятно!

13

Керана и Елена

преди 3 години

Керана и Елена са звезди! Пеят професионално и с много чувство. В България талантите винаги се тъпчат. Браво звездни момичета! Но българите не обичат звездите, а обичат сивушковците, защото те не са реални конкуренти, затова са толкова бедни и умиращи.

12

Анонимна

преди 3 години

До абсурдистанДа Керана имаше много хубав глас, но изпълнението на Георги беше някак си по-добро.Керана е много талантлива, но на последното си изпълнение можеше да покаже малко повече.Браво на Георги!Той ще остане в Гласът на българия и ще бъде запомнен, а пък Елена и Керана са едва ли не еднакви.

11

Анонимен

преди 3 години

Браво Георги,през цялото време пя от сърце и душа! Ти и Керана бяхте моите фаворити! Тази година, участниците бяха на високо ниво и удоволствието беше пълно!Попътен вятър и не спирай да пееш, има какво да дадеш в музиката!

10

Е

преди 3 години

До Ан Имаш избор да пишеш под други статиионимен

9

Анонимен

преди 3 години

Не гледам и не следя тези глупости

8

абсурдистан

преди 3 години

Керана е гласът на България ! - Уникален талант !а тоз чичка да е жив и здрав ,ама става само за пеене под душа в къщи

7

Анонимен

преди 3 години

Поредният фарс, наречен шоу! Всеки зрител има право на 40 (!) гласа - правилно, трябва да се трупа награден фонд. При това - на два пъти, за да не се губят пари. Елементарната логика и познание показват, че най-масово гласуват момичета от предтийнеджърска възраст, при това основно за млади мъже. Георги е доста далеч от това, и чисто рокаджийската му ориентация съвсем не е разбираема за споменатите млади дами. Как тогава се стигна до този резултат?

6

Анонимен

преди 3 години

Най-добър беше Пламен!

5

Дим над водата

преди 3 години

А колко от нас пратиха SMS? Всички само пишем, а не действаме. Затова истинските певици останах на трето и четвърто място, а момето от квартал Изток почти спечели...

4

Анонимен

преди 3 години

По добре той отколкото онова дето извиваше маанета!!!

3

Радостин

преди 3 години

Много по-достойни за наградата бяха Елена,Керана и финалистът от Чирпан.Не съм убеден в обективноста на крайното класиране .

2

Анонимен

преди 3 години

Добър беше. Имаше и други на нивото му, но ги изгониха рано. Добре поне че спечели рокаджия. Радвам се за него. Отвя останалите седем финалисти, които не можеш да запомниш с нищо. Особено жените бяха толкова еднакви..