31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Обаче не може да оцелее в кръчмите и нощните заведения"Ми той вирОса умира от алкохол.

30

Анонимен

преди 3 години

У чалготеките предстои сблъсък между Коронавируса и Чалгавируса.И кой оцелее.....

29

Pen

преди 3 години

*** , заглавието е някак си логически неправилно.

28

Анонимен

преди 3 години

До МнениеОтносно маските - много си прав за усещането, че си защитен, щом носиш маска. Наложиха го от измисления щаб, ако не бъркам.Обаче, маските, поне тези които се продават в аптеките, не пазят те, а пазят околните от теб! Кихаш си, какшляш си - в твоята си маска!Ето това никой не го обясни ясно на народонаселението, а то реши, че като даде 1,50-2лв. и се е защитило за вечни времена!

27

Анонимен

преди 3 години

Интересна държава сме, даже и "корона вируса" ни е странен! Вилнее къде ли не - в офиси, в дтски градини, в паркове, в планината, в градския транспорт... Обаче не може да оцелее в кръчмите и нощните заведения, по плажовете и хотелите на мутроморието!Това чвно е някакъв нов щам, никому неизвестен!

26

Анонимен

преди 3 години

До МнениеАбсолщтно су прав - а , радваме това че има и здраво мислещи хора в тая страна

25

Мнение

преди 3 години

Твърдо против съм това решение! Има далеч по-важни неща за едно нормално мислещо общество от това дискотеките и баровете да отворят. Това би било чудесна новина за определен тип хора, на които целия им живот се върти около алкохола, чалгите и т.н., НО не всеки смята това за ''забавление''. А относно маските - според мен, когато даден човек носи маска, в него се заражда едно фалшиво усещане за сигурност, което от друга страна води до неспазване на останалите мерки, които са по-важни според мен.

24

Анонимен

преди 3 години

Тия вече от заповеди му се врътна главата,само не разбрах ме как с много починали като Италия и Испания пада карантината )имам бистро на морето ,ако дойдат от тия страни аз ще наряда на персонала да не ги обслужват

23

Анонимен

преди 3 години

А в градския транспорт кой следи за носенето на маски? Никой!!!

22

Лъчо Контрагента

преди 3 години

МАРИНА БИЛЧЕВА те сега ще пуснат и дунав мост и там може да се връткаш хахаха без проблем , следя те , баш си си за моста ти кажа :)))

21

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 3 години

ЧЕ ТЕ У РУСИ КЛУБУВИТИ РАБОТАТ ОЩЕ ОТ МИНАЛАТА СЕДМИЦА НАЛИ ВСЕКА ВЕЧИР СА ВРЪТКАМ ТАМ , СЛИДЕТЕ МЕ У ФЕЙСА РИДОВНУ КАЧВАМ ВИДИО

20

Нинка

преди 3 години

Ша избухвами линии? Хайде довечера отварят бедрума на Слънчака. Чакаме оспешни маже сас хубави колиии

19

Ниманд

преди 3 години

Хайдее слагаш си маската в автобуса докато пътуваш за чалготеката , там я сваляш и показваш джуки ии готово карат те до вас с нов жип до панелката с паднали тапети :))

18

Kiro

преди 3 години

Ой елати пилинца при батко ...Довечера всички тулуми да ходим на дискотека.

17

Баси пича с мерджана

преди 3 години

Айде вечерта да откриваме пиянско-чалгарския сезон. Вече имаме мачове и то с публика, сега ще имаме и чалгаджийници, кво му трябва повече на човека от народа. Да пиеме и да чалгосваме, да разтресем тулуми като тропнем едно хорце.

16

Анонимен

преди 3 години

Транспорта е пълен с много по-опасни от короната вируси и зарази че пътниците реално трябва да носят коктюм покриващ цялото тяло.

15

Короната

преди 3 години

е най-малкият проблем по тия места

14

ИХАААА

преди 3 години

Чалга, кръчми, футбол, фитнес - животът ми отново придоби смисъл

13

do 12

преди 3 години

То няма логика и в условия на пандемия да държат за здравен министър Киро Пенсионера дето вече и за счетоводител не става камо ли за министър

12

Боко от СИК

преди 3 години

Нощните заведения са важни за наркобизнеса. Трябва да бъдат отворени.