258

РУСИЯ=ПРОКАЗА

преди 3 години

"хомофобията в Русия получава държавна подкрепа, отсъди през 2017 Европейският съд по правата на човека"----------------ТО ПА КОГА ЛИ РУСИЯ Е БИЛА В КРАК С ИСТОРИЯТА...ЕДИН БРАДИ РЯЗАЛ, СИНА СИ ОБЕЗГЛАВИЛ....КВО ДА КОМЕНТИРАМЕРУСИЯ=ПРОКАЗА

257

Анонимен

преди 3 години

Нали интересите на детето са най- важни в случая при осиновяване, че и при развод. Какви права на хомосексуалните тук? Става малко като с джендърите- те за едно си мечтаят, ама дай да го маскираме като права за жените... Не може така- когато се говори за деца- тяхното здраве и развитие е приоритет, а хомосексуалните са друга тема. И генерално не е здрава среда за възпитание тази от еднополови двойки. Нека си живеят и да имат всички права, но да гледат точно деца ще трябва поне контрол!

256

Анонимен

преди 3 години

"хомофобията в Русия получава държавна подкрепа, отсъди през 2017 Европейският съд по правата на човека"--------------------------Точно затова руският човек с радост и удоволствие ще гласува за промените в конституцията на 01.07.2020. Да не може Европейският съд по правата на човека да му дава тон в живота. Една от промените утвърждава първостепенност на руското законодателство над международното.

255

ОСВЕДОМЕН

преди 3 години

"Вместо една толерантна и отворена Русия за всички, се предлага една изостанала, антиевропейска и хомофобска Русия. Това не е новост."-------------ТОВА Е ЧИСТА ИСТИНА КОЯТО НИЕ СПОДЕЛЯМЕ

254

Анонимен

преди 3 години

"Вместо една толерантна и отворена Русия за всички, се предлага една изостанала, антиевропейска и хомофобска Русия. Това не е новост."---------------------------Това е гледна точка на Дойче В., която ние не споделяме.

253

До 266

преди 3 години

Аз пък съжалявам тебе, че си вярваш.

252

ГРУХТИ

преди 3 години

До Ха-хаСИ НА ВОЛЯ НЕ МИ ПРЕЧИШТУКА Е ЕВРОПА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ ДОРИ И КЪМ БАВНОРАЗВИВАШИ СЕ И УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛИ ХОРА

251

МЪ

преди 3 години

До Ха-хаНЕЩО ТЕ ЯД ЛИ БЕ ДРУГАРГЛЕДАМ ЧЕ С 200 ПОСТА СЕ МЪЧИШ НЕЩО ДА КАЖЕШ И ВСЕ НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧАВА

250

До 259

преди 3 години

Е, е Ставаш вулгарен вече.Ако мислиш, че по тоя начин ставаш интересен на жените около себе си, помисли си пак.

249

cvbv

преди 3 години

Такава Русия е хиляда пъти по-добра, отколкото гей Европа. Браво на руснаците! И у нас трябват такива клипове!

248

ПОДАРЯВАМ

преди 3 години

КАМАЗ РУБЛИ И ЕДИН СИТЕН М У Ш М У Л ОТ ДВОРА НА КГБ

247

Анонимен

преди 3 години

Хвала на Путин за това, че забрани със закон гейппарадите, а евродджендърите газ пикаят!--------------ТОЙ НЕ ГИ Е ЗАБРАНИЛ БЕ - ДАЖЕ СИ ДЪРЖИ ЕДИН В МАВЗОЛЕЙПАРАДИ В НЕГОВА ЧЕСТ ИМА.....

246

ВЕЛИК КРАВАР

преди 3 години

КУПУВАМ РУСКА ВОЕННА СИСТЕМА "СТРЕЛЯМ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН 5"ИЗВИНЕТЕ ЦИРКОН 5ЦЕНА : 0,0001 ЛВ НА КИЛОГРАМ

245

До 255

преди 3 години

Не съм нещастна. Путин е моята платонична любов, на вас мъжете само секс ви е в главата. А после пишете, че искате да ставате обратни.

244

Анонимен

преди 3 години

До 253Значи ще си останеш незадоволена и нещастна...опитай при Макаров !

243

От 251

преди 3 години

Не съм имала възможност да се срещна лично с Путин. Като не сме се виждали никога , как да ми предложи?

242

Анонимен

преди 3 години

До 251Не се обяснявай тук, а на Путин...ама явно той не те харесва !

241

До 246

преди 3 години

Ако ми направи предложение ще го приема. Много по-млада съм от Путин. Той е истински мъж, не си падам по обратни. Някои момичета харесват меки китки, защото все реват, ама аз харесвам силни и независими мъже. Бих се омъжила за мъж лидер, не лигльо да реве на мама всеки ден. Путин има много красиви сини очи и съм влюбена в него. Интелигентен и дипломат.

240

ПРОДАВАМ

преди 3 години

РУСКА ВОЕННА СКРАПЦЕНА ПО ДОГОВАРЯНЕ

239

Анонимен

преди 3 години

Попитали радио Ереван: Каква е разликата между гей парад и парада на Путин ?Отговор: Разликата е, че вторите са с каски на главите.