57

Възмутен

преди 3 години

А как хубаво я защитава шефът й, обиждайки колегите си от провинцията. Лекари, чудесно.

56

Ииии не в Пирогов а

преди 3 години

Не в Пирогов а на луната да отиде селянката си е *** *** и проста

55

Анонимен

преди 3 години

А какво очаквате от гласоподавстелката на ДПС,нужно е да бъде съдена като терористка защото е укрила данни и информация с цел за заразяване на повече хора

54

Анонимен

преди 3 години

Политиците ли "употребяват" лекарите или лекарите се плюят помежду си? Не е ясно, но това не е добре за пациентите им!

53

До долния

преди 3 години

Виж пич, може би ако ме заразиш умишлено, както в случая е правела тази ханъма, няма да те разстрелям. Ако никой от хората, които обичам не умре. Обаче ако умре, смятай се бегал. Вероятно заедно с родата. Вероятно всички, които дойдат на погребението ти също можеш да ги пишеш бегали. Нормален човек не може да уважава опасни животни, каквато е тая ханъма. Бесните кучета обикновено ги убиват, не ги лекуват.

52

Анонимен

преди 3 години

при всички положения по така изнесените факти, трябва да получи някаква наказателна мярка-----Кои точно изнесени факти?Нищо не е нарушила и на никого не е длъжна да дава обяснения. Глупо стите на милицонера Гешев нямат законова обосновка. Имала била температура...И аз имах температура и беше от съвсем друго. Даже не съм си правил тест. А за пробите съм абсолютно сигурен, че никой не ги следи и могат да ги манипулират и фалшифицират на всеки етап от процедурата.

51

Ами

преди 3 години

Да й направят там една килия, и да я затварят !

50

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъде изолирана, най-добре в затвора.

49

Недосегаемите

преди 3 години

Докторката е с типично поведение на кадър протектиран от Движението за Праза и Свобоги. Има ги във всички сфери! Чувстват се недосегаеми и практически е така. Ако не вярвате, че е така, следете как на докторката ще й се размине! Даже могат да уволнят директора на РЗИ-Кърджали, че й е създал неудобството да я кара да си спазва карантината и да спре да митка и заразява.

48

Totenkopf

преди 3 години

Хаахахахаха мега яка история.

47

бай ганю

преди 3 години

много от медиците ни са със подобен тип поведение именно арогантно и в много случаи високомерно

46

Анонимен

преди 3 години

Нека прокурорската проверка свърши своето. Поведението и има причини за които можем само да гадаем, но при всички положения по така изнесените факти, трябва да получи някаква наказателна мярка.

45

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно не е задължена да дава кавато и да била информация. Освен това никой не може да и забрани да види родственицата си, която може да е нила на смъртно легло. Лабораториите си пишат каквито си искат резултати, а могат и да контаминират пробата. Това една мафиотска игра, под диригентството на Прокуратурата и свързаните с режима продажни доктори.

44

Север

преди 3 години

Ще гласувам само за победители, а докторката да вземе нещо успокойтелно и да си трае

43

Анонимен

преди 3 години

Значи коронавирусът удря и в мозъка на заразените.

42

Resident evil

преди 3 години

Щом се държи агресивно, значи е заразена по-скоро с Т вирус (или бяс), отколкото с корона.

41

Анонимен

преди 3 години

До СеверТизе си толкова учен, колко язе съм ***! ЕЙ! БКП-тата са сичките партии сеги! Да та питам коя партиа ша си аресаш, да та таковам.

40

KamKam

преди 3 години

При някои от заразените има и мозъчни нарушения.Това сериозно.Спомняте си лекарката ,завеждаща бърза помощ в Щатите и други.Но това ще кажат близките и колегите ,които я познават.Дали има рязки промени в характера и поведението и.Ако не, и продължава да бъде нагла,да и се отнемат правата за практикуване.

39

Север

преди 3 години

До 43Язе съм доктор колкохто ти си ***...

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен42Да те е заразила тебе и домочадието ти. После да те питам, каруцар...