6

така си и знаех

преди 4 години

Ей това същото щеше да става и в училище, ако обучението не беше дистанционно. Детските градини ги отвориха и това беше огромна грешка! Сега децата ще се заразяватзаради безотговорните си родители. Не можеш да гледаш дете - не раждай. Гледат на държавата като на бавачка. Их ето го резултатът. За мама и тате има неща по-важни от живота и здравето на децата им. Затова бързат да ги натътрузят нса госпожата в детската градина!

5

Детска гадина

преди 4 години

Няма страшно, всички са живи и здрави, освен някои, които малко са се поразболели или малко са поумрели.

4

Анонимен

преди 4 години

Помните ли как НОЩ обясняваха, че ПСР тест дава точен резултат около седмица - 10 дена след заразяване... правете си изводите!

3

Анонимен

преди 4 години

Добре де, нали някакво време преди положителен резултат човек е заразен? Регулярен тест ли е правен на персонала, или след влошаване на мед. сестрата тя се е тествала? Ако е само тя добре, но ми звучи чак невероятно да е истина.

2

Анонимен

преди 4 години

С тия пишман експерти който говорят глупости дето няма опасност всичко е ясно. Интересното е, що за човек, що за родител трябва да си, за да си пратиш детето в тази градина?! Съвсем ясно е , че тези дауни ще ти заразят детето.

1

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Вервам му. Говори ,истината