45

Анонимен

преди 3 години

Не 40, а 80% в Г-я са под наем.Един двустаен в прилична част на Фрнакфурт гони половин милион евро, а и предлагане почти няма. Това, че софийските баби-реститутки имали по няколко не значи че ще ги дадат без пари на *** и Пульо.

44

От Хамбург

преди 3 години

В Германия заемите са с 1% лихва и по-ниска в момента,

43

От Хамбург

преди 3 години

Айде стига сте се оплаквали. В центъра на Хамбург имотите са 10,000 евро на м2.40% от германците не могат да си купят жилище и живеят под наем.

42

Анонимен

преди 3 години

Населението в Бг може и да намалява, но не изчезва.Притокът към Сф от всички затънтени кътчета не секва, при това след като се устроят в столицата, продължават да се размножават. И така е по целия свят като аналогия.Много ревът, че селата пустеели, а всеки гледа как да се измъкне от тях и никога да не се връща. Не виждам причина за падане на цените на жилищата в Сф, която наистина "не е България" - изтъркана фраза, но вярна.

41

Само да питам

преди 3 години

А защо в Италия продават къщи за едно евро ??? По време на кризата бяха спрели ,но сега възобновиха програмата и пак бият тъпани че продават къщза едно евро. И България е с изчезващо население и би трябвало някой имоти да се продават за едно евро ;)

40

123

преди 3 години

Съотношението на заплатите, и цените на имотите в тази бутафорна държава минаха отдавна всякакви граници.А този "експерт" ни обяснява колко сме добре:D За справка авторката да види цените на панелките в София, дето отдавна са за бутане.

39

млад

преди 3 години

До дъртДа де, но пък те лъжеха, че ти плащат

38

Гражданин от село

преди 3 години

Проблема на т.н.пазар а имоти у нас са ниските данъци! Да годишен данък от 100-150лв. води до това че 30-40% от имотите у нас стоят почти необитавани,никак не се подържат и това води и до свръх строителство. Вместо нуждаещите се да щивеят в празните апартаменти,да ги подържат и т.н. стотици хиляди пенсионери мизеруват но имат по няколко апартамента,които са или под наем а най-често празвни.В САЩ плащат 1-1.5% данък.Това при средна цена от 400000 е 4-6хил.долара годишно.Ха дръжте празен имот!

37

дърт

преди 3 години

До ! 38По време на "комунизма" жилищния заем беше с 2(ДВА)% лихва!

36

ГРОБАР

преди 3 години

Благодарение на нашия любим Вожд сме пример за Европа и Света, а двете враждуващи племена команчи и шаиени се обединиха й се поклониха на съединителя - ВИНЕТУ от Банкя!п.с. На шофьорски език, СЪЕДИНИТЕЛ=ДОЛ*ЕН ЛЯВ ПЕД*АЛ

35

Бръм

преди 3 години

Що пък все трябва да се сравняваме с някой.....До автора на статията, а една статия доход/разход.... доход/горива.... доход/цена на храната....

34

!

преди 3 години

Аз вярвам на г-н Борисов и трябва да му благодарим че успя да ограничи вируса. Благодарение на него ипотеката е под 3%, само да напомня е по времето на комунизма беше средно по 20-30%.

33

Левон

преди 3 години

Така майсторски съм ги заключил с договорите че няма мърдане. Рефинансиране ли?! Предсрочно погасяване?! Не вярвам. Лихвата ви става изискуема на момента. А след година когато ресурса поскъпне на 5-6% ще ви чака бате ви Левончо да коментираме новите нива и пазарни условия.

32

Инвеститор

преди 3 години

Търси се мечтата евтино и хубаво жилище. Но тя не съществува. Да купите подценен имот е невъзможно.ХА, ХА, ХА. Само почакайте една година. Първите, които ще изхвърчат от ипотекираните си имоти са гладните брокерчета. Тогава акулите ще се скъсат да купуват евтини жилища, изнесени на публична продан, а лаладжии като авторката на статията, ще работят към временната заетост в Общината

31

Анонимен

преди 3 години

"Логично е.Една къща струва 300 000 долара в САЩ."Някои по-лоши къщи в район Бояна-Драгалевци-Бистрица струват много повече...

30

Американа

преди 3 години

В момента и в САЩ са под 3%. Преди седмица ми дадоха 100К на 2.75%!

29

Анонимен

преди 3 години

Липсва надписът СПОНСОРИРАНА ПУБОИКАЦИЯ

28

Анонимен

преди 3 години

Глупости!

27

камелия цветанова

преди 3 години

скъпи читатели искам да ви се извиня за тази статия която пиша,но тя има продуктово позициониране,от строителния бранш получих поръчка да напиша една статия тип приказки от 1001 нощи,а шехерезада в случая съм аз,просто хората добре ми платиха,извинявайте,но просто бизнес всички работим за...ах тези пусти пари!!!...извинявайте пак,че статията няма нищо общо с действителността,просто художествена измислица.и пак ако има нещо няма нищо!!!...приемам оферти за поръчкови статии,шараните кълват все пак

26

Гост

преди 3 години

Преди време ми предлагат кредит. Съгласих се да ходя да видя офертата,казах мойте услофия - фиксирана лихва за целия период,ако плащам редовно неможе банката да предяви изискуемост на кредита или да го променя еднострано,лихва и главница разпределени по 50% от вноската за целият период.Банковия служител каза ,че това е невъзможно и аз им пожелах успех. Защо ме търсите да ми предлагате кредит след като неможите да ми предложите атрактивни условия?!