146

наблюдател

преди 4 години

Жените все за пари приказват.Видяхме какво направиха комунистите с еманципацията.Изземаха от мъжете за да раздават на жените и създадоха поколение от жени вещоманки и силиконки. Като не раждате кой ще ви плаща пенсиите ве другарки?

145

XuTbP5bP

преди 4 години

Ето ви доказателство: youtube/watch?v=aMcjxSThD54

144

XuTbP5bP

преди 4 години

"Медиите" вече не сте фактор за общественото мнение, свиквайте, на всички ни писна от лъжливите ви провокативни "новини" като тази.

143

Пян_Гъ

преди 4 години

До АНОНИМЕН 007Така де, сигурно си прав. За себе си естествено. Ами ако всички работодатели кажат така? Как това допринася за демографската картина на БГ? Ще кажеш "Бе кво ме интересува, аз си гледам келепира!" Затова НЕ ВСЕКИ СТАВА ЗА РАБОТОДАТЕЛ. И там са нужни стратегическо мислене, морал, прозорливост и патриотизъм... Знам, че си хабя думите, ама си казвам мнението. Както се пее в една песен на "Ъпсурт - "Извинявай, ако такова..."

142

Пян_Гъ

преди 4 години

Бил съм в бизнеса, плащал съм заплати, но през ум не ми е минавало да деля хората на мъже и жени при заплащане за 1на и съща работа. "Жените ще догонват мъжете по заплата..." - не знам за какво говорят и защо в държавите, в които това е възможно, няма външен мониторинг на съдебната система, санкции, блокади, "ууу" и т.н., както щеше да стане, ако това беше в БГ.

141

АНОНИМЕН 007

преди 4 години

Аз като работодател не искам жени. Вечно в цикъл, мигрени, болнични, майчинства. Сори!

140

преди 4 години

В много случаи жени се назначават на работа защото са жени а не защото са непременно по - добри специалисти. В IT сектора жените се третират като полу-божества. За тях има много повече привилегии отколкото за мъжете и т.н. Това някак си не се отбелязва защото не е изгодно на неомарксистите, феминистите и постмодернистите. За тях светът е черен и само те могат да го подобрят като подредят хората според собсвените си критерии. Да ама не.

139

то си е казано

преди 4 години

"защото са в сектори, които са блокирани заради болестта"жените си избират професии ,които не изискват квалификация ,не са трудни и съответно не особено ценни.кризата набързо 'окастри' сектори които не са жизнено необходими и пак се оказа ,че света зависи от черната работа която мъжете вършат.от сегашното статукво всъщност облагодетелствани са жените.

138

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.Мъже и жени, работещи едно и също нещо в една и съща фирма получават същото възнаграждение...

137

ДДРОнег

преди 4 години

До лилиДрага Лили, помои наблюдения, жените обичат мужете с комплекси, особено ако комплексите са пет-звездни :)Как пък все мъжете сме комплексирани, а Ви е жените сте светици, вода света ненапита, богини , никога виновни , винаги сте жертви и т.н.Как да Ви повярвам, като в живота често виждам обратното !!!???И да, и това , коеоттвърдите, също е вярно, но рядко си признавате вината и грешките !!!Моля, говорете честно, без страх

136

ДДРОнег

преди 4 години

До анонимнаЕ, драга, да не би да твърдите, че жените не сте по-стока от мъжете?!Абе браво на Вас, за всичко си имате обяснение, когато Ви отърва :):):)К'во повече да кажа, айде, лек ден и повече усмивки въпреки трудностите !!!

135

ДДРОнег

преди 4 години

Този текст е под заглавието - какго тълкувате:"90% от хората все още имат някакво предубеждение спрямо дамите"Кои са хората и кои са 90% от хората :):):)

134

ДДРОнег

преди 4 години

До заблеяло ми агънце..Най-верният коментар !!!"Разделяй и владей' !!!

133

ДДРОнег

преди 4 години

До анонимнаАко коментарът Ви е до мен - амо според мен сте си достапрости, като гледам за какви мъже се женят някои жени, явно са мислили с доната си глава !!!Относно качествата на мъжете и жените - недейте и Вие да спорите кой е по-по-най !!!Творецът е създал и двата пола с ясно предназначение !!! И едният пол не може без другия, караниците са излишни, правата и на двата пола, трябва да се спазват и задълженията !!!Къщната работа повъзможност да се извършва от всички в семейството !!!

132

заблеяло ми агънце..

преди 4 години

... та разблеяло цяло стадо !Пуснаха ви класическа въдичка от рода :Левски-ЦСКА;червени-пембени;мъже-жени - и стадото се разблея !Какви коментари се вихрят, леле-мале , - не е истина !С такъв хъс да питахте шайката защо сте на това дередже - цена нямаше са имате ...Бе-е-е-е-е !

131

ДДРОнег

преди 4 години

До ДДРОнегСложно е да се определи кой колко да взема въз основа на полово разделение !!!Не омаловажавам женския труд след работа - домакинстване, деца и др., но и аз също помагах наравно, когато бях женен, така съм научен !!!Относно феминизацията - не видях женски протести за нераванствтоо в минната индустрия - там повечето работници са мъже, защо !!!Няма протести и е шахматният спорт - той също е разделен на мъже и жени, а не вярвам шахматните фигури да са много тежки ???!!!

130

ДДРОнег

преди 4 години

Наложеното изкуствено равенство не води до добро !!!Така ни беше наложео равенството през развития соц и видяхме докъде стигнахме !!!Някъде жените получават повече за същата работа, която вършат и мъжете или поне не по-малко, зависи от работата и кой колко допринася за извършването ѝ !!!И вярно, жената не получава пари за гледането на децата си след работа ... или пък получава ...детски... Новместо пари обикновено жената получава и повече от детската любов, това също да се вземе предвид !!!

129

Анонимен

преди 4 години

***, вие мъжете се жените за дебелички и грознички - факт. Феминистките са красиви и умни, а това не допада на комплексарите, каквито са 99% от мъжете. Красива и умна=самотна и самодостатъчна. Умирали за жените и децата си?! Бракът за жените е хазарт. Залагат всичко и губят всичко. Кой и колко печели, ако играе хазарт? Има такива, които печелят и те са рекламните лица на хазарта, наречен брак и семейство. Да изоставяте жените и децата си за вас е правило, а не изключение.

128

Анонимен

преди 4 години

Абе, не знам дали има "мъжки" и "женски" професии, но имам приятелка, която кара ТИР, друга е радио инженер, а когато работеше Кремиковци, в заводите беше пълно с жени. И не става дума за соца, а за 2007 или 2008 г. Така, че твърдете ми вие, че нямало жени с такива професии.

127

Продължение

преди 4 години

Това е и причината мъжете да заемат както най - ниските, така и най - високите позиции. Обикновено ниските позиции са свързани и с тежък физически труд, където мъжете също по физиологични, а не културни причини, са по - добре.