10

Не е вярно

преди 3 години

Вункът ки не влиза никъде, даже да я градината, където е расла. За сметка на това, тези с майки и бащу,родени из вън София влузат, защото се водят на един адрес. А тези, които вече 3-4 или 5 поколение живеят и са родени в София са аут. Родителитени са плащали повече данъци на София, отколкото тези от вън, но те са първи в класирането. Абсолютна порнография е тази система, която толерира пришълците

9

Анонимен

преди 3 години

А критерия БКП_ ЗАСЕДНАЛОСТ ни мъчи вече 75 години

8

Анонимен

преди 3 години

Де би лът с данъците по-долу да мълчи. Данъците да кражба. Провансал.

7

Анонимен

преди 3 години

Да де, само дето по закон са длъжни да те регистрират. Особенно хубавите апартаменнти се дават главно от мутрагени...

6

Анонимен

преди 3 години

Ние принципно дойдохме от чужбина в среден по големина град и беше голям проблем регистрацията заради укриването на данъци, след това голям проблем записването в училище и ето ни, пътуваме обратно към чужбина, където не е проблем да си запишеш детето заради някакеви мутренски схеми. Укриване на данъци в чужбина - да, ама в държави като италия и испания. В Великобритания, Франция и Германия - трудно

5

идейка

преди 3 години

вместо за затваряте детските градини в по-малки населени места, извозвайте деца от по-големите градове, колко пък толкоз да е сложно. Организирате ученическите автобуси и готово. Дали ше го возиш в София 1 ч или за по-малко време на друго място - все тая.

4

Анонимен

преди 3 години

Трябва и гражданству стига селяци са ни взимали местата на децата!

3

до 1

преди 3 години

И в чужбина хазяите крият данъци и наеми. Хазяин, е порода една и съща за цели свят.

2

Анонимен

преди 3 години

Търсят такъв който е съгласен да ги регистрира. Три месеца ни отне докато намерим нова квартира - или не искат деца, или кучета, или не искат да се подписва договор, но с търпение и упоритост всеки намира това което го устройва.

1

Анонимен

преди 3 години

А какво става с наемателите на които хазяите крият данъци и не им позволяват адресна регистрация? Нека да ви кажа, писва им от българската държава, която е едно 'недоносче' и се махат в чужбина за да им се зачитат базовите права на децата..