57

Пак ще покаже

преди 3 години

голямата баданарка, нали трябва да си заслужи помията която му дава Боко!

56

аз

преди 3 години

другия месец ще каже и резултатът от изборите...

55

Професионалист

преди 3 години

Професор нагаждач и навеждач.

54

Анонимен

преди 3 години

Избори ще има кукуво лято.

53

Анонимен

преди 3 години

Един математик бил 100 пъти по- добре от европейските си колеги, щото в ко..ру..м..пи..ра..на..та си държавица се по..д..***..з..ва..л на властимащите ,а други 1000 математици в цивилизована Европа били 1000 пъти по-зле от него ,защото били достойни хора и казвали истината

52

Анонимен

преди 3 години

Изборите вършат работа само на ГЕРП.

51

Зима

преди 3 години

Редовните избори за парламент ще се проведат след предсрочните. Така трябва да е, за да се оправи държавата най-после !

50

Анонимен

преди 3 години

В София корона починалите са 100 на 1 милиона и е доста по-зле от ЕС. В провинцията е обезлюдено и населението е редко. Страната се управлява от шайка на обединените пърдиоти с герп дпс и марешкисти, които си уреждат милиони от дтржавния бюджет.

49

Гоним Михаля

преди 3 години

Стига глупости, бай Михале!Шубе ви е от електронното гласуване - това е истината. Тогава ще гласуват тези, от чиито вот ви е страх.Това са хората, които подават данъчни декларации онлайн, банкират онлайн и пак така сключват договори - хората, които мислят.Тогава ще падне процентът на кебапчетата и на твърдите партийци и сте у летели. Тайна на вота -дръндрън! Че в едно село или малък град, винаги се знае кой какъв е и каква бюлетина е пуснал. Ако гласува онлайн, местните партийци ще увиснат

48

Анонимен

преди 3 години

Още един професор ...но кога ще се гласува електронно ?до сега всички избори се купуват ,щом може да се учи онлайн,и избори електронно ,но всички партийни не желаят защото не могат да маниполират вота,и тоя много добре го знае !!!

47

Анонимен

преди 3 години

28 март 2021 ще е ГЕРП 4, но Борисов едва ли ще успее още 4 години и на 28 март 2022 ще подаде оставка.

46

Тъп

преди 3 години

Задължително трябва да има машинно и електронно гласуване. По-голямата част от работещите българи са в чужбина и не могат да избират. В България изборите ги решават с мерна единица неграмотните. Резултатите ги виждате сами. На власт са неграмотни, които разпродадоха всичко в България и изгониха българите от тук.

45

въпрос

преди 3 години

Има една част от избирателите които са неграмотни, но гласуват. Техният вот дали е анонимен съгласно конституцията?

44

българин

преди 3 години

Бе може и по рано! Знае ли човек?! -:)

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Всъщност, предвижданията на коментирания статистически модел се сбъднаха на 99%, първият пик бе точно по Великден. Сега се сбъдват вероятностните предположения за втори пик след разхлабването на мерките.Иронията Ви има за източник твърде слабата Ви / и озлобена/ неосведоменост...

42

Анонимен

преди 3 години

До House M.D.Не знаете и това, че модерната вирусология широко прилага статистически методики за оценка и прогнозиране на събития. Така че, един професионален математик, който е специалист и в математическата статистика, има какво да каже и за вирусологията, процесите при една епидемия са, освен другото, и статистически обект.Е, сега узнахте още нещо ;)

41

House M.D.

преди 3 години

Не знаех, че другарят Константинов е вирусолог. За останалото е прав.

40

ще брои

преди 3 години

Тоя сам ще брои гласовете и после ще ни каже колко са.

39

пини водка

преди 3 години

Сложи машини и не мисли за нас. Не сме малки деца.Пий си водката спокойно и колко ти душа тегли.Само не бръщолеви глупости а си стой в къщи.

38

тоя решава

преди 3 години

Този започна да решава какво искам и какво не.Пак ще ни изработят с изборите.