24

Анонимен

преди 3 години

Не социалните мрежи, а малкото акъл у една част от населението. Има толкова заtъпе.ли хора, че не са в състояние да схванат елементарни неща, камо ли да могат да пресяват съществаната информация от м.ало.у.мщи.ните, в които вярват....

23

Анонимен

преди 3 години

въх някой се засегна :)))

22

Анонимен

преди 3 години

За глупавите хора е много лесно да вярват в конспирации защото са лесни за разбиране. Казва им се, че Бил Гейтс е сатанист и иска да им убие децата и да им сложи чипове (понеже е милиардер а те са зли нали) и те вярват. Обаче ако им кажеш да прочетат за какво реално става дума им става много сложно и го отхвърлят. *** им обяснявай, че една антена не може да разпространява вируси ... невъзможна задача.

21

Анонимен

преди 3 години

На кривата ракета космоса и пречи!Простия си е ***!!!Земята е плоска!Това е положението!

20

Цоко

преди 3 години

Социалните мрежи ви били виновни....а колко по-лесно беше с една Първа програма и в 22.30ч всички по леглата след Студио Х, нали? Ама хората колкото и да са прости, нещо не ви се връзват, а?

19

Незнайко

преди 3 години

Малий, то експерти ималУ по Всичко. Закривай интернет, щом е тъй.

18

Честито!

преди 3 години

105 нови заразени по сценария на Мангъров за стаден имунитет...Дано някой *** попадне в същото състояние и да сподели тук впечатления.

17

Додо

преди 3 години

"Според ПР експерта Любомир Аламанов дебат относно Ковид-19 в медицински аспект не би могло да има"=============================================Ясно, щом "ЕКСПЕРТА" Любомир Едикой си го е казал, значи е ТОЧНО така, защото той знае най-добре!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Един дебат никога не може да бъде дезинформация. До дезинформация може да доведе само забраната на публичното обсъждане. Другарят ПР е обикновен мракобес на заплата.

15

Анонимен

преди 3 години

Ами то да зависеше от българите, досега официално да са закрили всички соц. мрежи и целия интернет, с присъщия ни посткомуниистически манталитет да отричаме всичко прогресивно! Ама не зависи от нас, ех!!! Някои хора тук са позеленели от яд...

14

иван

преди 3 години

Социалните медии с нищо не са виновни, че хората не вярват на мисирките. Стана малко като лъжливото овчарче - вуждаш, че е очевадно лъжлива и продажна мисирка - е как да му вярваш, при положение, че лъже за добър ден.А тоя щаб, съставен от коренмни хирурзи и математици и нито един вирусолог е меко казано съмнителен, при положение, че вирусолозите говорят обратното. И много грозно впечатление правят платените *** из конентарите, толкова са прости, че им личи от 100 километра

13

Анонимен

преди 3 години

Защо да са конспиративни теории???Реалността, фактите са в подкрепа именно на тези " коспирации ", те са около нас непрекъснато. А медиите се опитват да ни наложат СВОЯ истина, уж под шапката на незсвисим източник!Че коя медия работи без спонсори, а кои са тези спонсори, освен големите корпорации!

12

Бате Гойко

преди 3 години

"Множеството конспиративни теории, разпространени у нас и в световен мащаб, че ни очаква чипиране, че Ковид-19 е изкуствено създаден и др., според Аламанов се дължат на търсенето на информация в социалните мрежи."Един да каже нещо смислено. Тия "социални мрежи" отполирват мозъците на стадото до степен огледало.

11

Анонимен

преди 3 години

До А сега сериозно 13Да допълня:Че изтрепаха нарочно или неволно маса стари хора- също е вярно.Впрочем можеха да ги изтрепят по същия начин и чрез всеки сериозен сезонен грип.Но сега бе удобен момента!(много съмнителна е приликата по света, по която старческите домове бяха заразени)Добрата новина е че се отвориха свободни стаи и финансови ресурси за много млади мигранти, вместо да се плащат огромни пенсии на 90 годишни виновни бели хора и да заемат жилищния фонд

10

МНЕНИЕ

преди 3 години

Щаба няма как да Лъже - това е реалност която се случва .Хората знаят защото Подозират Биологична Атака - това няма как да се каже Официално от Правителството . Ако се докаже че Ковид 19 е Създаден от Човешка Ръка ,ще има Съдебни Спорове и много *отрязани глави * . Но - всички сме убедени че вируса е умишлено създаден , но няма Доказателства - като Кражбите на България от Политиците .

9

А сега сериозно

преди 3 години

Че има шантави конспиративни теории- има! Че има вирус- има!Но също така е вярно, че реакцията срещу този вирус е шашмата на века.Дано скоро окошарят архитектите на това световно безумие.

8

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че във Фейсбук се разпространяват най-много лъжи и дезинформация, особено по адрес на ГЕРБ и правителството.От червени ***, чалгари и мекерета на бАтака...

7

USA

преди 3 години

Нова поръчкова статия.Когато фактите говорят магаретата мълчат.Офицялната преса се занимава само полуистини и манипулации има и алтернативни теории които в повечето случаи излизат истина . В Щатите всяка година от грип умират между 70/80 000.Тази година 100 000 с натаманяване. За да има пандемия болнитеТрябва да са 5% поне = 17 милиона за Щатите .Е кое не е конспирация???Това е глобален социален експеримент.

6

Анонимен

преди 3 години

fake news.

5

Анонимен

преди 3 години

До ЗащоЗащото не се предлага научно обяснение, а се залита в разни екзотични и недоказуеми такива. Например, мнението, че вирус няма, е опровергано от камарите трупове. Някои казват, че и трупове няма, но това просто са хора, при които и мозък няма, а понякога имат нужда и от преглед при очен лекар. И така.