169

тоя тупан

преди 3 години

Тоя *** що го пускат да изяжда ефирно време или телевизиите няма какво да покажат друго.

168

който е временно

преди 3 години

До НойКойто е временно да заминава който иска да остава!!!

167

затвориха държават

преди 3 години

Такива като Кунчев, където не си разбират от работата, затвориха държавата и ни докараха до просяшка тояга.Те са като лош зъболекар който вади зъба защото не може да го пломбира.некадърници.

166

работи

преди 3 години

Кунчев, вземи се хвани за някаква полезна работа вместо да четеш конско от сутрин до вечер.

165

ти единствения ли

преди 3 години

Ти единствения ли в тази държава разбираш от епидемиология???Имай малко срам.

164

вземи се освести

преди 3 години

доц. Кунчев вземи се освести. Не знам какво си учил и изучавал но бръщолевиш глупости. Не ти казват че няма опасност, казват ти че то винаги ще съществува от сега на татък и просто само изолацията помага временно но след приключването и тръгва пак. Кое не разбра???Спри да тормозиш хората. Трябва да се спазават мерки за хигиена, дистанция но без карантини, изолации и затваряне на предприятия и други не адекватни неща. Твоята теза е не състоянелна затова не отиваш на дебат.

163

аз

преди 3 години

Пак сте се събрали *** тука.

162

Край

преди 3 години

Само днес 1700 шведи са подали молби за българско гражданство.Вдигайте телена стена по границата със Сърбия да не нахлуят хиляди нелегални шведски мигранти - всичките мечтащи да са поданици на Властелина на Короната - спасителя на Европа -Бойко Бирисов

161

интубиран

преди 3 години

Как ще опънем жартиерите . Как ще ритнем кофата. Камбаната . Как ще гушнем букета . Той ще ми каже. Демокрация е.

160

Анонимен

преди 3 години

Аз пък твърдя че цялата шайка професори и доценти се опитват да ми вменят чувство за вина без да съм виновен

159

1950

преди 3 години

"МЪНГАРОФ"- НАЙ НАПРЕД ДА СЕ ИЗВИНИ ЗА СУХИТЕ СЪЧКИ ПОСЛЕ ДА СЕ ДОУЧИ ЗА ПРОФЕСОР ,- АКО МОЖЕ И ТОГАВА ДА ИСКА ДЕБАТИ С ГОЛЯМИТЕ БАТКОВЦИ .!!!!ИЗВИНИ СЕ БЕ!!!!

158

Анонимен

преди 3 години

Всяко чудо за 3 дни, ковид-19 за 3 месеца? После всички свикват и който умрял , умрял. Нещо като лотарията на Божков. Вероятността е много малка но все някой печели. :)

157

Анонимен

преди 3 години

Ужасяващи са последствията за хората от тази криза причинена от един обикновен грипоподобен вирус. Няма бранш, който да не е засегнат, хората са с намалени доходи и мизерстват. Вместо да се радвате, че няма да се ходи на морето в хотелите на мутрите се замислете колко безработни хора останаха в ресторантьорството, колко стари хора се препитават цяла година от наем. Нещата са навързани и е ужасно. Единствения плюс за хората е ако паднат цените на имотите, но засега няма такива индикации

156

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл да се води диспут с онзи Мангъров дето яко му хлопа дъската.

155

Мда

преди 3 години

Доц. Кунчев, правите грешка, че се ангажирате въобще в такъв "дебат". Не забравяйте, че ако влезете в една кална яма да се борите със ***, най-накрая свинята ще е доволна, че се е омазала цялата, но вие едва ли.

154

ХаджиТошко

преди 3 години

Мръсен некъпан брадат некадърник. Позор си за професията, ще те вкараме в затвора рано или късно

153

Анонимен

преди 3 години

Не смеят да се явят на диспут. Този факт отговаря на повечето въпроси.

152

Менгеле

преди 3 години

Безпорни е, че на територията на страната живее много *** народ и се поддава на манипулациите на Менгеле и сестра Слави Т.

151

Кармата

преди 3 години

Е лошо нещо;)))

150

Ной

преди 3 години

Да е благословен Вируса...накарани да се замислим и да разберем че сме временно на този свят и всичко си има начало и край и в крайна сметка всички умираме и имотите и парите остават тук в материалния свят...взимаме със себе си само спомените и преживяванията си...!!!