50

Анонимен

преди 3 години

До 52Що не идеш да се гръмнеш, а???

49

Прасе с каска

преди 3 години

Ами да стават полицаи тогава!Аааа ама то имало изисквания и то големи за кандидатите и криминални престъпници не вземали.А за опита на терен - получава се като работиш, а не като някакъв натрапен безделник ти обяснява неща, КОИТО ТОЙ самия не може да направи.

48

Анонимен

преди 3 години

До УСАМоже и да са били преди 20-30г но явно не си ходил последните 10г. в Щатите.Пчели и мед има за една малка част от населението им, другото е рая!Не напразно са полицейска държава!

47

Анонимен

преди 3 години

Западаща тоталитарна държава. ЕС не бива да има отношения са тази потъваща лодка. Бъдещето са Русия и Китай!

46

Анонимен

преди 3 години

Естествено. За водопроводчик се иска ценз и знание. Не може всеки да бара тръбите.

45

Анонимен

преди 3 години

Поредните лакърдии на СНН.

44

Анонимен

преди 3 години

В САЩ най-лесно се става ***. Има абсолютно всички предпоставки. Броят на *** там е най-голям.

43

УСА

преди 3 години

....В БГ се става предимно полицай заради пенсията...... Ако на 20-тина години човек мисли за пенсия, заначи нещо не е наред с главата. ..здрави-прави,че и културни..., ами налагат се западните модели. И до момента търпим негативи от това, че полицията,разследването са ни били по съветски образец.А за сборището на оси,самата им система е такава,че допуска периодични вълнения на тези оси, за изпускане на парата.В останалото време са си пчели и трупат мед

42

Анонимен

преди 3 години

Полицай ще вземе $100к с доста овъртайм, възможно е. Медицинска сестра не се става за 6 месеца, майтап ли си прави тоя? Може, ама само в България.

41

Край

преди 3 години

Лесно се става полицай защото хората не искат да стават полицай - че не хубаво да си полицай в САЩ. В САЩ населението масово има оръжие - полицайте реално са на война всяка смяна. Риска е сравним с този в Ирак и Либия и Афганистан.Да си разпуснат полицията и да направят държава на въоръжената анархия - нещо като Афганистан с ядрено оръжие.

40

Prosta Potka

преди 3 години

В Кърджали не е така!!

39

Анонимен

преди 3 години

И в България се става лесно полицай.

38

Анонимен

преди 3 години

До Съвсем нормалноВ БГ се става предимно полицай заради пенсията!Все пак последно време виждам млади здрави-прави момчета и момичета които си вършат работата и от всичкото нагоре са културни.Има си гнили ябълки във всяка система!САЩ е сборище на оси, там всеки момент може да ескалира напрежението, защото има голямо различие м/у класите.Не ги гледай там че постоянно ти се усмихват, просто така е прието там, също забравете за холивудските филми, те просто са начин за пропаганда!

37

До Въшкарници

преди 3 години

Там е работата, че не е Пеевска, а Прокопиевска..

36

Съвсем нормално

преди 3 години

Редови полицай трябва просто да следва заповеди.Всичко му е разписано,не трябва да умува,а да изпълнява.Различно е при една професия,изискваща някакви умения,самостоятелни решения и свободна воля.А причините,поради които в мизерните страни се натискат за полицаи са различни-корупция,далаверки,сигурност,гарантиран/сравнително висок/ доход.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ще сменят ли името и на бялата къща, че нещо расистко звучи сега?"Защо да я сменят като могат да я съборят... ъм.

34

USA

преди 3 години

Кой *** написа това? Мед. сестра се става за 6 месеца. И всички курсове са по 3 или 6 месеца Полицай за 2 години и излиза подготвен като юрист във връзка с всички закони които касаят работата му. Заплатите им са ниски, но имат други привилегии.

33

Анонимен

преди 3 години

До американа Какви 100К бълнуваш за заплата на полицай? Обикновеният полицай, взема една от най-ниските заплати в Щатите . Какво значи добър водопроводчик? Въобще наясно ли си със заплащането там, че говориш глупости? Нещо в йерархията, на ВиК -там, чул ли си правилно? Аман от *** драскачи!

32

Американа

преди 3 години

Добър водопроводчик в САЩ прибира минимум $75К на година,а ченгетата над $100К . И двата занаята се занимават с помия!!!

31

Анонимен

преди 3 години

За водопроводчик се искат знания и умения, за полицай е достатъчно да си тъ п и упорит